Продалася Росії, але пролізла на українське ТБ: як живе переможниця Євробачення Марія Шерифович

“Інформатор” продовжує згадувати про найяскравіших тріумфаторів Євробачення. Цього разу розповідаємо, про сербську співачку Марію Шеривофич, яка у 2007 році перемогла в цьому конкурсі з піснею “Molitva”. За ці роки вона потрапила у політичний скандал, котрий ледве не поставив хрест на її кар’єрі за межам Сербії, а також вона стала матір’ю не дивлячись на те, що вона ненавидить чоловіків та належить до ЛГБТ-спільноти.

У минулому році Марії вдалося повернутися на європейські сцени

У минулому році Марії вдалося повернутися на європейські сцени

Сербка вкрала перемогу у Сердючки

Перемогу Марії Шеривофич досі вважають однією з найсуперечливіших. Річ у тому, що до останнього фавориткою тоді вважали нашу Вєрку Сердючку. Але проти неї тоді було декілька політичних факторів. По-перше, Сербія тоді мала вступати до Євросоюзу і їхня перемога на цьому конкурсі мала стати та стала певним жестом з боку Європи.

Також цьому сприяло те, що Сербію тоді максимальними балами підтримали країни сусіди – Хорватія, Чорногорія, Боснія та Герцеговина, Словенія та Македонія – сумарно, це 60 балів.

Ну і третє – скандал, котрий почався ще задовго до самого конкурсу навколо пісні Сердючки, де замість “Lasha Tumbai” почули “Раша, гудбай”. Сама Росія, та й багато “супутніх” держав оцінили виступ Вєркі нижче, ніж очікувалося. В принципі і сам Данилко неодноразово натякав на те. що перемогу у нього забрали, хоча проти самої Шеривофич він нічого не  має проти та вважає її пісню гідною перемоги.

Однак час все розставив на свої місця. Вєрку Сердючку продовжують регулярно викликати у якості гості майже на всі конкурси й вона стала одним з своєрідних символів Євробачення. А от Шерифович після перемоги запрошували ще лише двічі.

У 2015 році Шерифович приїжджала до України зніматися у новорічному теле-шоу

У 2015 році Шерифович приїжджала до України зніматися у новорічному теле-шоу

Підтримала проросійську партію та мовчить про Україну

Надалі у житті Марії трапилося декілька вирішальних подій. Перша з них, це виступ на мітингу на підтримку сербської радикальної партії, котра виступала проти євроінтеграції та за своєю суттю була і є проросійською. Після цього у неї дивним чином зникло бажання записувати англомовний альбом, котрий вона довгий час анонсувала після перемоги. А також Єврокомісія відмовилася від її послуг, як посла Євросоюзу у рік “Міжкультурних діалогів”.

Отримавши такого ляпаса з боку Європи співачка почала виправдовуватися, що на мітингу вона виступила не за своїми політичними переконаннями, а просто за гроші. Але у це, начебто, мало хто повірив, оскільки автори її переможної пісні після цього розірвали стосунки із співачкою, пояснюючи це посиленням націоналістичних поглядів у Шерифович.

Можливо, саме ці переконання змушують її мовчати про війну в Україні зараз. І це не дивлячись на те, що після того, як Європа почала забувати про співачку Перший національний телеканал запросив її знятися у новорічному шоу. Все-таки її “Молитва” залишається однією з найпопулярніших пісень що пролунали на Євробаченні і виконується учасниками на багатьох талант-шоу. Причому українські “Голос країни” та “Х-Фактор” не стали виключенням. 

Син Марії Шерифович народився в одній з клінік США

Шерифович народила сина в одній з клінік США

Згодом її справи покращилися. Окрім того, що Шерифович залишається однією з найпопулярніших на даний момент виконавиць у своїй країні їй вдалося “пробити” європейські кордони і в останні місяці вона знаходиться у турі різними країнами Європи. Хоча, це доволі дивна поведінка враховуючи те, що зовсім нещодавно вона народила дитину. Їй ще немає навіть року, коли близькість матері дуже важлива немовляті. Причому, сама співачка, коли розсекретила свій стан казала, що вона проти того, щоб вішати дітей на бабусь. Однак, саме так вона і зробила. 

Справа у тому, що свою дитину вона виховує сама, оскільки народила її завдяки штучному заплідненню та сурогатній матері, як це зробили раніше Рікі Мартін та Алла Пугачова. І, доречі, свої націоналістичні та проросійські погляди вона відклала у бік, оскільки відбулося це в одній з американських клінік. Хлопчика назвали Маріо.

“Велике бажання мати дитину привело мене до цього дуже складного та відповідального процесу. Хоча я кілька разів намагалася виносити вагітність самостійно, через труднощі, які переживала, мені це не вдавалося. Тож сурогатне материнство виявилося для мене, по суті, єдиним виходом. Мені дуже не хочеться публічно пояснювати медичні причини цього, але сурогатне материнство стало єдиним моїм вибором”, – сказала Марія в одному з інтерв’ю.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *