Приготували кілька її улюблених закусок: як діти зустріли Кейт Міддлтон після повернення з лікарні

Дружині спадкоємця британського престолу 16 січня 2024 року зробили операцію на черевну порожнину. Нещодавно Кенсінгтонський палац повідомив, що Кейт повернулася до котеджу Аделаїди у Віндзорі, де продовжить реабілітацію в домашній обстановці. 10-річний Джордж, 8-річна Шарлотта і 5-річний Луї важко пережили двотижневу розлуку з мамою, хоч і регулярно спілкувалися з нею по відеозв’язку. Вони з нетерпінням чекали на Кейт вдома і ґрунтовно підготувалися до її виписки.

«Операція Кейт пройшла добре, але вона все ще відновлюється. Діти тим часом стали її маленькими помічниками. Джордж, Шарлотта та Луї зробили їй листівки з побажаннями якнайшвидшого одужання, вони також приготували кілька її улюблених закусок», – розповів інсайдер.

Операція Кейт пройшла добре

Операція Кейт пройшла добре

В оточенні принцеси Уельської пояснили, чому діти не відвідували її у лондонській клініці, де вона проходила лікування. У юних спадкоємців престолу дуже щільний графік у їхній приватній школі «Ламбрук», де крім основних уроків є додаткові заняття та спортивні секції.

«Кейт хотіла переконатися, що їхній розпорядок дня не буде порушений. Вони з Вільямом вирішили, що дітей краще відгородити від відвідування лікарні, щоб уберегти їх від зайвих хвилювань», – цитує Page Six інсайдера.

Дітей краще відгородити від лікарні

Дітей краще відгородити від лікарні

Принцеса Уельська поки що зберігає конфіденційність щодо своєї медичної історії. У її оточенні повідомили, що вона може розкрити більше інформації про свою процедуру у відповідний час. Очікується, що королівська особа повернеться до публічних зобов’язань після 31 березня.

«Кейт повернулася до роботи в ліжку – відповідає на електронні листи, планує заходи та обговорює зі своєю командою подальші кроки. Вона відновлюватиметься ще кілька тижнів, але їй уже не терпиться повернутися до лав», – цитує UsWeekly джерело.

Кейт працює в щадному режимі

Кейт працює в щадному режимі

Принц Вільям взяв відпустку, щоб дбати про дружину та дітей. Біограф Роберт Хардман заявив, що це нетипово для членів королівської родини. Єлизавета II за свого правління не дозволяла такі вільності.

«У минулі роки, якби старший член королівської сім’ї захворів, його чоловік не покинув би все. Він продовжив би працювати, а діти залишилися б із нянями чи гувернерами. Вільям ухвалив дуже усвідомлене рішення, він ставить сім’ю на перше місце. Це спрямоване на нормалізацію королівського життя, щоб зробити все якомога не нав’язливішим для дітей. Якщо мама у лікарні, то тато має бути з дітьми. Їм буде некомфортно, якщо обох батьків не буде вдома. Принц поводиться як сучасний тато та сучасний монарх», – повідомив експерт.

Принц поводиться як сучасний тато

Принц поводиться як сучасний тато

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *