Як боротися з тарганами на кухні?

Як боротися з тарганами на кухні?
Як боротися з тарганами на кухні?

Виявити тарганів на кухні може стати справжнім кошмаром для будь-кого. Один лише вигляд цих маленьких створінь, які вилазять з шафи, з-під плити чи сміттєвого відра під раковиною, може викликати жах.

Між тим врятувати себе від цих крихітних монстрів, доволі просто – достатньо замовити послуги дезінсекції або ж зробити все самостійно – разом з фахівцями служби DFD ми підготували декілька слушних рекомендацій.

Отже, як запобігти появі тарганів на кухні за допомогою домашніх засобів?

Систематична боротьба з тарганами на кухні дуже важлива для забезпечення того, щоб їжа, яку ви готуєте і споживаєте, не містила жодних забруднень. Це дуже бридко. Ігнорування присутності цих маленьких створінь підвищує ймовірність того, що ви і ваша сім’я захворієте через заражену їжу, адже таргани переносять кілька патогенних мікроорганізмів, які вони передають продуктам через послід та слину. Тож чи потрібно пояснювати, чому боротьба з тарганами на кухні є важливою?

7 найкращих засобів для боротьби з тарганами на кухні

Не гаючи часу, хочемо одразу запропонувати вам найкращі рішення, як запобігти появі тарганів на кухні. Розглянемо домашні засоби для боротьби з тарганами.

Як не дивно, це суміш харчової соди та цукру, борна кислота, лаврове листя, олійний спрей з німом, аерогель з цукру та кремнезему. Але про все по порядку.

Харчова сода та цукор

Один з найпопулярніших засобів проти тарганів – це використання суміші харчової соди та цукру. Цукор приваблює їх, а сода вбиває. Розсипте цю суміш у місцях, де ви найчастіше бачите тарганів, а також у місцях, де вони ймовірно ховаються. Це ефективний метод боротьби, що не вимагає якихось суттєвих зусиль.

Борна кислота

Хімічна речовина номер один, яка швидко вбиває тарганів, і яку ви можете спробувати як домашній засіб. Розсипте невеличку кількість порошку борної кислоти в різних куточках своєї кухні, де ви підозрюєте наявність маленьких тарганів та залиште на деякий час.

Як тільки ці шкідники з’їдять його, вони загинуть від зневоднення. Але будьте дуже обережні, використовуючи цей небезпечний порошок, й тримайте його в недоступному для домашніх тварин і маленьких дітей місці.

Лаврове листя

Говорячи про найкращі способи боротьби з дрібними тарганами на кухні, не варто недооцінювати силу звичайного лаврового листя. Це звичайнісіньке на вигляд листя, яке додає аромат стравам, творить чудеса, коли використовується як засіб від тарганів.

Закип’ятіть з десяток-два лаврового листя у воді і використовуйте її як рідину від тарганів, щоб обприскувати нею місця їх розповсюдження.

Олійний спрей 

Якщо ви хочете вивести тарганів з кухні, скористайтеся потужною олією німу, змішаною з водою. Використовуйте її як ефективний спрей у місцях, заражених дрібними тарганами, не турбуючись про будь-які побічні ефекти.

Використовуйте цй спрей з німовою олією вночі, коли ці маленькі шкідники виходять зі своїх схованок у пошуках їжі та води. Через деякий час ви їх більше не побачите на своїй кухні!

Цукор та аерогель кремнезему

Чи знаєте ви, що навіть експерти DFD https://dfd.com.ua/ з боротьби зі шкідниками використовують силікагель для боротьби з тарганами? Чому б не використати його самостійно і не побачити дивовижні результати?

Для приготування суміші використовуйте силікагель і білий цукор у співвідношенні 3:1. Нанесіть суміш на кути або всередині кухонних шафок, де ви зазвичай бачите маленьких тарганів. За потреби повторіть цю процедуру.

Завдяки ефективній обробці від тарганів ви зможете готувати здорову їжу на кухні, вільній від тарганів!

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *