Попалися: Дженніфер Еністон та Сандру Буллок помітили на виході з клініки пластичної хірургії

Еністон та Буллок познайомилися близько десяти років тому на вечірці, яку організувала Гвінет Пелтроу. З того часу актриси стали близькими подругами, вони підтримують одна одну у всьому. Нещодавно Дженніфер та Сандру помітили, коли вони виходили з клініки пластичної хірургії у Коннектикуті.

55-річна зірка серіалу «Друзі» обрала лаконічний комфортний образ. Еністон одягла чорну водолазку, сині джинси з коричневим ременем та зручні черевики. Колишня дружина Бреда Пітта сховала русяве волосся під чорним крислатим капелюхом. Вона доповнила образ об’ємним чорним шарфом. У руках артистка тримала утеплене пальто.

Таємний візит до пластичного хірурга

Таємний візит до пластичного хірурга

59-річна виконавиця ролі Маргарет Тейт у фільмі «Пропозиція» віддала перевагу аутфіту у спортивному стилі. Буллок розпустила довге темне волосся і відмовилася від макіяжу. Сандра одягла чорний пуховик, білу футболку, чорні штани та білі кеди. Акторка завершила образ сонцезахисними окулярами.

Разом із Буллок та Еністон клініку відвідала 55-річна Аманда Анка, яка одружена з зіркою серіалу «Озарк», актором Джейсоном Бейтманом. Дружина лауреата премії «Золотий глобус» обрала яскраво-червоний вільний светр та широкі джинси.

Разом веселіше

Разом веселіше

Центр під назвою The Retreat At Split Rock, розташований у Гринвічі, спеціалізується на професійних пластиках верхньої та нижньої частини обличчя. Вартість операції складає від 50 000 до 100 000 доларів. Крім того, клініка пропонує послуги з підтяжки брів і повік, які коштують приблизно 30 000 доларів. У закладі можна також зробити різні ін’єкції.

Буллок, Еністон та Анка були в офісі доктора Ніла А. Гордона. Він керує відділенням пластичної та реконструктивної хірургії обличчя. Медик проводить в основному омолодження обличчя та ринопластику. Лікар вважається одним із найкращих у своїй галузі, тому до нього часто звертаються зірки Голлівуду.

Доріжка протоптана багатьма зірками Голівуду

Доріжка протоптана багатьма зірками Голівуду

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *