Пасхальний відпочинок: Пол Маккартні з дружиною помічені на курорті мільярдерів

81-річний засновник гурту The Beatles щасливий у шлюбі з 64-річною Ненсі Шевелл. Пол і Ненсі намагаються проводити якнайбільше часу разом. У Маккартні та його коханої є традиція – навесні вони відвідують «острів мільярдерів» Сен-Бартелемі, розташований на Карибах.

Папараці зняли закоханих на пляжі. Виконавець хіта Yesterday захистив світлу шкіру від палючого сонця – вдягнув чорну футболку з рукавами та різноколірні шорти для плавання.

Пол Маккартні

Пол Маккартні

Ненсі зібрала довге волосся в пучок і відмовилася від макіяжу. Шевелл продемонструвала витончену фігуру. Дружина музиканта обрала закритий купальний костюм із рукавами – рожевий лонгслів із принтом та чорні шорти.

Подружжя зробило комплекс вправ на піску, щоб підготувати м’язи. Після цього вони поплавали в океані. Погода була мінлива – світило яскраве сонце, але дув сильний вітер, що підіймав хвилі. Пол та Ненсі не заходили далеко у воду, плаваючи ближче до берега.

Ненсі Шевелл

Ненсі Шевелл

Прихильники мультиінструменталіста та його дружини оцінили їхню спортивну форму.

«Стрункі та підтягнуті, приклад для молоді»;
«Пол має відмінний вигляд»;
«Ненсі – зразок здорового способу життя»;
«Приємно дивитися на гармонійну пару», – висловилися блогери.

Пару супроводжував їхній приятель

Пару супроводжував їхній приятель

Маккартні був одружений тричі. Його першою дружиною стала Лінда Істман. Вони одружилися у 1968 році. Пол удочерив дитину Лінди від першого шлюбу – Хізер, пізніше у них народилося троє дітей – Мері, Стелла та Джеймс. 17 квітня 1998 року Лінда померла від раку грудей у місті Тусон, штат Аризона. За словами Пола, за весь час шлюбу вони розлучалися лише один раз на один тиждень.

Пол Маккартні з Ліндою

Пол Маккартні з Ліндою

У квітні 1999 Маккартні познайомився з колишньою моделлю Хізер Міллс і почав зустрічатися з нею. Вони одружилися у 2001 році, урочистість відбулася в ірландському замку Леслі. 28 жовтня 2003 року у Пола та Хізер народилася дочка Беатріс Міллі. Шлюб виявився короткостроковим. Вони розлучалися протягом двох років і остаточно розійшлися у 2008-му. В результаті співакові довелося виплатити колишній дружині 24 мільйони фунтів.

З Хізер Міллс

З Хізер Міллс

У листопаді 2007 року Маккартні почав зустрічатися з американкою Ненсі Шевелл. Артист був зачарований новою обраницею. Він зробив їй пропозицію через чотири роки після знайомства. Закохані одружилися у жовтні 2011-го.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *