Померла зірка серіалів “Усі жінки – відьми” та “90210” Шеннен Догерті, яка боролася з раком 9 років

Померла відома американська акторка Шеннен Догерті. Вона багато років боролася з онкологією, а саме раком грудей. Зірці було 53 роки.

По це пише People, інформацію про смерть виданню підтвердила давня приятелька артистки, публіцистка Леслі Словн. Зірка серіалів “Усі жінки – відьми” та “Беверлі-Хіллз, 90210” Шеннен Догерті померла у суботу, 13 липня.

“З важким серцем я підтверджую смерть акторки Шеннен Догерті. У суботу, 13 липня, вона програла боротьбу з раком після багатьох років боротьби з ним”, – повідомила подруга артистки.

Відомо, що від 2015 року Шеннен Догерті боролася з раком. У березні 2015 року в акторки діагностували рак молочної залози. Догерті розпочала лікування.

Втім, у 2020 році рак повернувся. Артистка боролася з онкологією четвертої стадії. Минулого року Догерті повідомила, що рак дав метастази у мозок, а згодом поширився на кістки.

Шеннен Догерті

Акторка Шеннен Догерті прославилася в ролі Бренди Уолш в у серіалі “Район Беверлі-Хіллз” або “Беверлі-Хіллз, 90210”, прем’єра якого відбулася в жовтні 1990 року. Догерті залишила серіал після четвертого сезону в 1994 році. Пізніше вона повернулася до персонажа, з’явившись у перезапуску 2008 року.

Після слави в “Беверлі-Хіллз” Догерті знялась у серіалі “Усі жінки – відьми”. Вона виконала роль найстаршої з трьох сестер-відьом – Прю Галлівелл.

Що цікаво, у 2022 році у своєму інстаграмі Догерті активно підтримувала Україну під час російського повномасштабного вторгнення в Україну. Неодноразово писала про війну, згадувала волонтерство і говорила, що одних молитов українцям замало.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *