Дочка голлівудських зірок закликала знову запровадити масковий режим для боротьби з коронавірусом

18-річна Вайолет Аффлек виступила з емоційною промовою на засіданні Ради опікунів округу Лос-Анджелес. Дівчина закликала запровадити масковий режим, а також посилити заходи безпеки у всіх державних установах США, щоб нарешті перемогти COVID-19. Дочка Бена Аффлека та Дженніфер Гарнер заявила, що разом із носінням масок необхідно проводити заходи щодо фільтрації та ультрафіолетового випромінювання повітря.

Такі заходи, на думку Вайолет, слід запровадити у всіх державних установах, включаючи окружні лікарні, в’язниці та центри тримання під вартою.

«Ви маєте розширити доступність високоякісних безплатних тестів та лікування», – заявила Вайолет.

Вайолет Аффлек. Фото: Getty Images

Вайолет Аффлек. Фото: Getty Images

Промова дівчини була зустрінута як похвалою, так і критикою: одні назвали її «мужньою», а інші визнали, що юна дівчина глибоко помиляється. Вайолет стверджує, що відсутність масок робить членів спільноти вразливими. Вона також докладно розповіла про своє зараження у розпал пандемії у 2019 році.

«Зараз зі мною все гаразд, але коли я заразилася, то на власні очі переконалася, що медицина не завжди здатна впоратися з наслідками навіть незначних вірусів», – цитує дівчину Daily Mail.

Старша дочка Аффлека і Гарнер останніми роками часто потрапляла до об’єктивів папараці в медичній масці на обличчі. Зіркові батьки жодного разу не прокоментували поведінку спадкоємиці.

Дженніфер Гарнер зі старшою дочкою. Фото: Getty Images

Дженніфер Гарнер зі старшою дочкою. Фото: Getty Images

Нещодавно Бен Аффлек розлучився з Дженніфер Лопес. Він вивіз свої речі з особняка, коли його дружина відпочивала у Європі. Актор фільму «Операція “Арго”» переїхав до колишньої дружини Дженніфер Гарнер, у шлюбі з якою став батьком трьох дітей: 18-річної Вайолет, 15-річної Серафіни та 12-річного Семюеля.

Популярну співачку поведінка чоловіка вивела зі стану душевної рівноваги, а мати Джей Ло заявила, що зять не заслуговує на її дочку. Наразі голлівудські зірки розпродують антикваріат і виставили свій розкішний особняк на публічний продаж за 68 млн дол.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес. Фото: Getty Images

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *