Полуничний повний місяць: яких змін чекати цього дня

Перша повня літа 2023 називається полуничною. Що ховається за цією смачною назвою, коли Місяць стане повним та на які зміни чекати в цей день – у матеріалі УНІАН.

Полуничний Місяць – чому так називається

Як і іншим повням у році, назву цієї придумали індіанці Північної Америки. Не мудруючи лукаво, вони давали ім’я повні, спостерігаючи за природою. В цей час на материку наступав сезон збору полуниці, тому і повня стала полуничною. Але у неї є й інші назви:

у китайців – Місяць Лотоса; у кельтів – Кінський Місяць; у черокі – Місяць Зеленої Кукурудзи; у південній півкулі – Дубовий Місяць або Холодний Місяць, Місяць Довгої Ночі.

Є і ще одна дуже поетична назва Місяця в червні – повня Троянд.

Коли повня в червні 2023 – точний час

Перший літня повня настане 4 червня о 06:41 за київським часом. Місяць стане повним у знаку Стрільця, а спостерігати повний диск світила можна буде за день до і після явища.

Чим особлива повня в червні 2023

Як вже говорили, повня настане в знаку Стрільця. За словами астрологів, цей вогненний знак подарує незвичайну бадьорість і прилив сил. Люди в цей період стануть більш активними, відкритими і натхненними і продемонструють свої кращі якості. Може з’явитися бажання змінити реальність. Причому, труднощі не будуть лякати, а навпаки – мотивувати йти далі. Варто докласти трохи більше зусиль, ніж зазвичай, і можна досягти величезного успіху.

Що можна робити в повню

Під час будь-якої повні всі люди відчувають особливий приплив енергії. Енергія червневої повні подвоюється за рахунок енергії Стрільця, тому дуже важливо направити її в правильне русло.

Що потрібно робити в повню:

наводити порядок в домі, розкладати все по своїх місцях; миритися з тими, з ким були конфлікти; займатися творчістю, втілювати в життя нові ідеї; медитувати, присвятити час догляду за тілом.

Також в цей час важливо навести порядок в думках і зберігати оптимістичний настрій. Це чудовий момент, щоб скористатися позитивною енергією Стрільця, заглянути всередину себе і попрацювати над собою. У полуничну повню можна реалізовувати плани, які ви давно відкладали – Стрілець додасть вам впевненості в собі і стане покровителем.

Що не можна робити в повню

Під час повні багато людей стають нервовими і можуть впасти в депресію. Емоції в цей час дуже сильні, до того ж знак Стрільця витягує назовні всі негативні якості.

Що не треба робити в повню:

конфліктувати – це час різних провокацій, на які не потрібно реагувати; починати нову роботу; займатися важкою фізичною працею, брати на себе роботу понад норму; позичати гроші, оформляти кредити; піддаватися негативним думкам; вживати алкоголь, важку їжу.

Також в цей час краще відмовитися від хірургічних процедур, якщо вони не термінові, відкласти поїздки. Для уникнення неприємностей астрологи радять ці 2-3 дні провести максимально спокійно.

Топ-новини зараз:

• Як підсилити дію прального порошку: секретний інгредієнт
• Головні ознаки порчі у квартирі: перевірте своє житло
• Нічна атака дронами-камікадзе: до Львівської області долетіли десять "шахідів" – ОВА
• Дощі та грози охоплять майже всю Україну: прогноз погоди на 26 травня

Чому ви можете довіряти vesti-ua.net →

Читайте vesti-ua.net в Google News

Источник: www.vesti-ua.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *