Поки її батьків бомблять в Одесі: колишня підопічна Могилевської отримала російське громадянство

Зрадники, які народились і починали свою кар’єру в Україні, а зараз живуть та заробляють криваві рублі в росії, масово почали отримувати громадянство рф. Принаймні новини про це не зникають з інформаційного поля. Так, наприклад, співачок Ані Лорак подала документи на отримання червоного паспорта. Документ з куркою на обкладинці вже є в Таїсії Повалій, Ганни Дзюби (Anna Asti) та інших артистів, про яких ми розкажемо наприкінці цього матеріалу. Тепер же росЗМІ заявили, що колишня учасниця гурту REALO, ексведуча тревел-шоу “Орел і Решка” Регіна Тодоренко також отримала громадянство рф.

Підставою для цього став шлюб 33-річної уродженки Одеси з російським співаком, колишнім учасником гурту SMASH Владом Топаловим (вони одружилися 2018-го року) та безперервне проживання у Москві. Саме це дало можливість подати документи. Тепер же колаборантка принесла всі довідки до відповідних держустанов і заявила, що платитиме податки в росії як громадянка рф. На цей час у неї відкрито ІП (індивідуальне підприємство), тому вона може безперешкодно продовжувати працювати на пропагандистських федеральних телеканалах, займатися шоу-бізнесом та торгівлею.

За даними росЗМІ, Тодоренко, чиї батьки та родина й досі живуть в Одесі та потерпають від обстрілів, є однією з найбільш затребуваних ведучих країни-терориста. Вона є незмінним учасником журі шоу “Маска”, в якому, зокрема, задіяні пропагандисти Філіп Кіркоров та Валерія. Також вона веде оновлену “Фабрику зірок” на російському телебаченні. До речі, ще до “Орла і решки” шлях Тодоренко починався саме на українській версії цього шоу. Пізніше зрадниця стала учасницею гурту REALO, в якому також співала й Світлана Тарабарова. Їхньою продюсеркою на той момент була Наталія Могилевська.

Зазначимо, що після початку повномасштабної війни Тодоренко просувала ідею миру між Україною та рф. Втім обстріли не коментувала. Та й від роботи та сплачення податків у Москві не відмовлялась. У перервах між зйомками зрадниця займається сім’єю. Разом із Топаловим у них підростають двоє синів Михайло та Мирослав. Після появи інформації про російське громадянство, у своїх соцмережах Тодоренко мовчить понад добу. Що не дуже звично для неї.

Тодоренко з путіністами Валерією, Кіркоровм (ліворуч) та родиною (праворуч)

Тодоренко з путіністами Валерією, Кіркоровим (ліворуч) та родиною (праворуч)

Інші уродженці України з російськими паспортами

Окрім Таїсії Повалій та Ганни Дзюби, про яких ми детально писали, нещодавно російське громадянство отримала співачка Любов Успенська. Вона народилась в Києві та жила в Україні до 17 років. Пізніше так звана “королева шансону” переїхала у США, де отримала місцевий паспорт. Саме за ним останні роки путіністка гастролювала не тільки у рф, але й в Україні. Втім нещодавно Успенська проміняла американське громадянство на російське

“Я вже відсвяткувала набуття громадянства. Щаслива, що тепер є громадянином такої великої держави. Я завжди любила Росію і думаю, що моя мрія збулася”, – розповіла вона напередодні росЗМІ.

Земляк Тодоренко, репер Джиган, теж вже не став приховувати наявність російського громадянства. 38-річний колаборант взяв участь у так званих президентських виборах рф і проголосував за диктатора путіна. Щоправда, “патріот” Джиган відвідав виборчу дільницю не на новій батьківщині, а за кордоном. Свій голос за очільника Кремля репер віддав у головному консульстві рф у Дубаї (Об’єднані Арабські Емірати).

Успенська (ліворуч) та голосування Джигана

Успенська (ліворуч) та голосування Джигана

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *