Показали щасливі моменти: колишня і нинішня дружини привітали Брюса Вілліса з днем народження

Емма Хемінг – дружина Брюса Вілліса зворушливо звернулася до чоловіка у день його народження. Колишня модель оприлюднила ніжний знімок, на якому Брюс постав разом з однією зі своїх дочок у дитинстві. Дружина актора знайшла пронизливі слова, щоби привітати його.

У «міцного горішка» діагностовано лобово-скроневу деменцію. Через хворобу він пішов зі світу кіно. Стан актора погіршується. Хвороба впливає на його здатність до самостійного переміщення, він втрачає пам’ять і відчуває труднощі зі спілкуванням.

Емма Хемінг та Брюс Вілліс

Емма Хемінг та Брюс Вілліс

Однак, хвороба не заважає рідним актора відзначати його пам’ятні дати. Емма Хемінг відсвяткувала 69-річчя чоловіка, опублікувавши його фото і написавши про нього добрі слова, які зворушили прихильників. 45-річна Хемінг описала Брюса як справжнього джентльмена, доброго та люблячого батька.

«Як і ви, ми просто обожнюємо його, – написала вона в тексті. – Ви не знаєте, але, можливо, ви могли б уявити, що бути в його обіймах – найбезпечніше місце у всьому цьому величезному світі. Він справжній джентльмен, який ділиться коханням і нескінченно дарує його. Це те, що бачу, його справжню суть. Я можу сказати вам, це найчистіше кохання. З Днем Народження, моє кохання. Ти дар, який продовжує радувати».

Найбезпечніше місце у всьому світі

Найбезпечніше місце у всьому світі

Вона опублікувала знімок чоловіка, на якому він тримає на руках дитину. У підписі Хемінг не зазначила, яка саме це дочка Вілліса. Публікація отримала незліченну кількість коментарів від фанатів, які вітали Брюса з днем народження, у тому числі під постом відзначилася дочка кінозірки Таллула Вілліс.

«Я так сильно тебе кохаю. Я дуже люблю його! Наш король Риб!».

Емма відповіла Таллулі зворушливим текстом.

«Ти знаєш ці вібрації, моя люба», – написала вона, доповнивши коментар емодзі у вигляді сердець.

Таллула Вілліс

Таллула Вілліс

Також із 69-річчям Брюса Вілліса привітала і колишня дружина Демі Мур. На одному з кадрів Мур спілкується з актором, на другому він грає зі своєю онукою Луеттою. Також актриса поділилася архівним фото, на якому молодого Брюса Вілліса зображено з їхніми дочками.

      Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Demi Moore (@demimoore)

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *