Поява на публіці похитнула здоров’я Кейт Міддлтон: Вона вже далеко не така сильна, як до хімієтерапії

Головною героїнею всіх новин у минулі вихідні стала Кейт Мідллтон. Майже пів року принцеса не виходила у світ, а 15 червня 2024 року раптом з’явилася на параді Trooping the Colour. І хоча за день до цього Кейт у своєму зверненні до британців натякнула, що після хімієтерапії почувається набагато краще, ніхто до останнього не вірив, що вона піде на такий ризик.

І, як виявилося, побоювання були недаремними: навіть таке короткочасне повернення до офіційних обов’язків обернулося для дружини принца Вільяма колосальним стресом.

Сама принцеса на параді мала дуже бадьорий вигляд: вона доглядала за дітьми, багато посміхалася і спілкувалася з рідними. У той день Кейт Міддлтон перетягнула на себе всю увагу публіки, і це їй пробачив навіть головний винуватець урочистостей – Чарльз III. Trooping the Colour формально був присвячений його дню народження, але король був радий тому, що його невістка так мужньо справляється з онкологічним захворюванням, і дозволив їй повністю насолодитися тим, що відбувається.

Повністю насолодитися процесом. Фото: Getty Images

Повністю насолодитися процесом. Фото: Getty Images

Кейт Міддлтон натякала, що цього літа може відвідати ще кілька заходів, проте зараз це видається малоймовірним. Як повідомляє New York Post, після Trooping the Colour самопочуття принцеси різко погіршилося. Експерт Кеті Ніколл наголосила, що дружина принца Вільяма витратила величезну кількість сил і тепер їх відновлюватиме під наглядом лікарів. Це підтверджує і той факт, що ще один важливий для сім’ї захід Кейт вже пропустила – скачки Royal Ascot.

«У ній є щось від лебедя: всі бачать, як вона елегантно ковзає поверхнею, але насправді під водою вона несамовито гребе. На суботній вихід пішло багато годин підготовки, зусиль, енергії. Вона багато часу провела на ногах. Це доводить те, що вона вже далеко не така сильна, як було до хімієтерапії. Однак вона мала бездоганний вигляд, якби ми не знали про хворобу, то ніколи не здогадалися б. Тепер вона заслужила на довгий відпочинок», – зазначила Ніколл.

Принцеса в парадній кареті. Фото: Getty Images

Принцеса в парадній кареті. Фото: Getty Images

Крім того, експерт наголосила, що вийти у світ Кейт Міддлтон зважилася лише після того, як її бажання повністю підтримали лікарі. Жодного додаткового тиску на принцесу не чинили. Порушити цю тему Кеті Ніколл вирішила не просто так: у Мережі вже з’являлася інформація про те, що на появі Кейт на Trooping the Colour наполягав сам Чарльз III, який втомився від того, що останнім часом навколо сім’ї постійно виникають неприємні чутки.

Сім'я у повному складі. Фото: Getty Images

Сім’я у повному складі. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *