Подарував каблучку Tiffany ціною від 2000 доларів: психолог без диплома Спартак Суббота одружується

Рік тому мережу сколихнуло розслідування психотерапевта Іллі Полудьонного щодо блогера, психолога Спартака (Олександра) Субботи. Внаслідок цього шоумен Женя Янович заявив про закриття проєкту “Подкаст терапія”, який вів з Субботою. А поліція почала проводити досудове розслідування щодо факту підроблених дипломів блогера. Згодом Спартак зник з медійного простору і ось зараз знову з’явився.

Схоже скандальний психолог почав нове життя: створив новий російськомовний YouTube-канал (хоча соцмережі продовжив вести державною), а також готується до весілля. Пропозицію розсекретила його обраниця, 24-річна модель Єлизавета Комар. Вона опублікувала каблучку в коробці та на пальці та лаконічно написала англійською “Так”.

Обручка від Спартака Субботи своїх обраниці

Обручка від Спартака Субботи своїх обраниці

Схоже до пропозиції 32-річний Спартак поставився серйозно: його вибір пав на модель ювелірного дому Tiffany & Co. Ціна за подібну обручку стартує від 2000 доларів. Що цікаво, в профілях і Єлизавети, і Спартака – жодної спільної фотографії. Ба більше – Комар взагалі не підписує свої публікації. Щодо ж Субботи, то одне з його останніх відео – про те, чи всі люди зраджують. По фото в сторіз зрозуміло, що пропозицію скандальний блогер, якого часто називають “психологом без диплому”, зробив в Одесі. На одному зі знімків парочка пила каву в історичній будівлі “Пасаж”

Наречена Спартака Субботи, модель

Наречена Спартака Субботи, модель Єлизавета Комар

Для скандального блогера це вже буде другим шлюбом. З першою обраницею, Ганною з Луцька, він розлучився після двох років спільного життя. Причиною стали ревнощі дружини тоді ще затребуваного та популярного психолога і блогера. Також Спартак не хотів ставати батьком і заводити дітей.

Як оскандалився Спартак Суббота

Ілля Полудьонний оприлюднив інформацію, що Суббота видавав себе за кандидата наук, психіатра і лікаря-психолога, але не мав медичної освіти. Після ознайомлення з розслідуванням Женя Янович запевнив, що серед наведених фактів знав лише про причетність Спартака Субботи до громадської організації “Українська академія наук” і роботу в Інституті когнітивного моделювання. Шоумен розірвав робочі відносини з блогером та скасував їхній тур “Подкаст терапія”.

Спартак Суббота (ліворуч) та Євген Янович

Спартак Суббота (ліворуч) та Євген Янович

Згодом Суббота показав документи про те, що навчався в університеті Богомольця. Проте Міністерство освіти і науки України (МОН) заявило, що дані про диплом магістра Спартака відсутні у реєстрі документів про освіту ЄДЕБО, а свідоцтво про визнання в Україні іноземного документа про освіту МОН не видавало. Після цього за справу взялась Нацполіція.

Нещодавно Спартак знову шокував, коли з’явився в російськомовній YouTube-програмі “Самое Время”. Формат дуже схожий на “Подкаст терапії”, втім замість україномовного Яновича в кадрі – Тетяна Мажаровська. Це авторка артлекцій та лекційного простору “Нехороша квартира”. В шоу Спартак Суббота представляється як київський когнітивно-поведінковий терапевт, а також кандидат психологічних наук. Здебільшого, користувачі соцмереж захейтили новий проєкт блогера, довіра до якого в багатьох так і не повернулась.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *