Я затаїв образу: Вірастюк назвав причину розлучення та який розмір аліментів вимагає його дружина

Восени минулого року стало відомо, що володар титулу “Найсильніша людина світу” (2004), нардеп Василь Вірастюк розлучається з дружиною, з якою був 15 років в шлюбі. Їхня пара поповнила “скарбничку” знаменитостей, які поставили крапку у стосунках від початку повномасштабної війни. Учасник багатьох телешоу не розповів про причину розлучення, втім зазначив, що прийняв це рішення в жовтні 2022-го.

Згодом Інна почала вимагати в суді виплати аліментів у розмірі 80 тисяч грн на місяць. Своєю чергою Вірастюк заявив, що не може платити таку суму, адже його зарплата – 33 тисячі грн. Також в суді експодружжя й досі ділить земельні ділянки та квартири. В інтерв’ю шоумену Славі Дьоміну Вірастюк відверто розповів, що вплинуло на рішення розлучитися.

Чому розлучились

“Повага, мабуть, була, взаєморозуміння не було. Особливо на фінальній стадії. Я, мабуть, був винний в тому, що їх відпустив за кордон. Потрібно було все ж таки наполягати на тому, щоб нікуди не їхали. В тому не було ніякої потреби. Вона вперлась, що поїде за кордон, мовляв, мама про все домовилась, на нас чекають в Празі. І ось звідти пішов розкол. Була злість – вона мене не послухала. І я затаїв образу з того моменту. Вона навіть зробила не по-своєму, а як порадила мама. А я казав – не їдь, ви ж на заході України, що вам заважає абсолютно нормально тут проживати. Я буду їздити по роботі: Київ, фронт, дорога, волонтерство. Але тиждень-півтора я вас буду бачити, я хочу бачити дітей”.

Майже рік вони жили за кордоном. Вірастюку вдалося повернути їх до України. Але коли жінка була за кордоном, у Василя закрутився роман з Іриною. З нею він знайомий ще з 2019 року, коли вона в компанії інших жінок підійшла з ним сфотографуватися. Зараз вони виховують дев’ятимісячного сина Володимира.

“У мене почалися стосунки, коли дружина поїхала за кордон і знаходилася там. Це зрада, абсолютно. Але я вважаю її теж зрадою, тому що зробила по-своєму. Можна було б щось говорити, якби ми проживали у Бородянці чи у Броварах. Тоді окей, ми рятуємо дітей. Але не в такому випадку”.

Зазначимо, що у Вірастюка четверо синів: старшому від першого шлюбу Адаму 20 років, Олегові та Олександрові, яких народила Інна – 16 років та 7 років відповідно.

Вірастюк з ексдружиною Інною та синами

Вірастюк з ексдружиною Інною та синами

Про суд з колишньою дружиною

Вірастюк зазначив, що він доволі часто бачиться з Інною. Річ у тому, що вона живе в його квартирі і виїжджати звідти не планує.

“Я ж приїжджаю на роботу у свою квартиру в Києві. Це моя квартира на яку вона, за законом, не може претендувати, бо вона була набута ще під час мого першого шлюбу. Але вона не має бажання звідти з’їжджати. А я не маю змоги щось орендувати, щоб приїжджаючи в Київ десь проживати. Тому я приїжджаю до себе у квартиру, та де мої діти. Просто проживаю в іншій кімнаті. Слава Богу в нас їх чотири, квартира немаленька – 120 квадратних метрів. Але все одно ми перетинаємося, говоримо про дітей”.

Слава Дьомін зазначив, що нібито Василь та Інна брали два місяці на примирення. Вірастюк це спростував.

“Я не брав. Це їхня вимога через суд закону. Тобто всі свої законні вимоги вони вже використали і нас повинні були розлучити остаточно 28 січня. Але на даний момент не розлучили, бо під час воєнного стану є норма, що коли розпочинається судове засідання і розпочинається повітряна тривога то суддя може припинити або зробити паузу на невизначений термін. І ось до цього моменту не призначена дата суду, де буде остаточно нас розлучено”.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *