Після звільнення Данілова його онука згадала дідуся і бабусю з іншого боку

Цього тижня президент України Володимир Зеленський звільнив з посади секретаря РНБО Олексія Данілова, який займав цю посаду з жовтня 2019 року. На його місце призначив голову Служби зовнішньої розвідки (СЗР) Олександра Литвиненка. На тлі змін в кар’єрі Олексія Данілова, який продовжить службу вже в дипломатичному корпусі, його онучка, співачка та телеведуча Маша Данілова презентувала новий кліп на пісню “Рояль”.

Слід зазначити, що Instagram-акаунт, який вела 16-річна артистка – заблокований, скоріш за все за висловлювання громадянської позиції та поширення контенту щодо російського терору. Попри це Маша, якій наступного місяця, а саме 17 квітня виповниться 17 років, вирішила випустити нову роботу.

За словами Данілової, яка є однією з дев’яти онуків колишнього секретаря Ради національної безпеки і оборони України, в новій відеороботі вона показала два різних покоління, але одну пару, яка пройшла весь тернистий шлях життя.

“У цій пісні, я ставила за мету подарувати кожній людині можливість знову насолодитися емоціями внутрішніх переживань, що випробовує на собі кожна, хоч раз по-справжньому закохана людина. А людям, які досі не були закохані – повірити, що справжня любов існує, і вона обов’язково буде у кожного з них. Я знаю, що у моїх дідуся та бабусі особлива історія кохання, а найголовніше: вона вічна”, – прокоментувала прем’єру співачка.

Втім яких саме дідуся та бабусю, за чиєю батьківською лінією, Маша Данілова не стала уточнювати. За словами артистки, в новій пісні вона описує моменти близькості та спільного переживання у молодшому і старшому віці. У процесі створення пісні було використано реальні історії обох пар з кліпу, які попри всі проблеми та негаразди, досі продовжують бути разом та насолоджуватися один одним.

Що раніше Маша казала про Олексія Данілова

В одному зі своїх останніх інтерв’ю співачка зізналась, що не раз стикалась з хейтом у свій бік через спорідненість з політиком. Мовляв, вона використовувала зв’язки в особистих цілях, а саме для просування своєї кар’єри. Також багато хто з її знайомих хотів розв’язати власні питання за допомогою вже колишнього секретаря РНБО.

“Це наш менталітет. Чомусь люди думають, що якщо в тебе хтось там десь колись працював, працює і так далі, впливовий, то це означає, що ти Шакіра, в тебе все є, всі шмотки. І ба більше – ти можеш дозволити їхні потреби закрити. Мене просили вивезти когось за кордон, типу “Порішай, що тобі”. Це дуже неправильно. Це неправда, що я можу ось так все вирішувати за когось. І я знаю, що мій дідусь ні за кого ніколи не вирішував і не буде вирішувати. Це хибна думка”, – заявила Маша.

Співачка, телеведуча Маша Данілова

Співачка, телеведуча Маша Данілова

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *