Чому Том Круз кинув свою дівчину-росіянку — відома реальна причина

Поширити Джерело:  Page Six

Нещодавно фанатів голлівудського актора Тома Круза шокувала новина про те, що він розірвав свої стосунки з росіянкою Ельсіною Хайровою. Журналісти дізналися, що насправді сталося.

Том Круз не захотів продовжувати стосунки з росіянкою через її ексчоловіка

Спочатку в мережі активно ширилися чутки про те, що зірка Голлівуду "охолов" до молодшої на 25 років пасії — росіянки Ельсіни Хайрової.

Однак, як виявилося, актор наважився на таке рішення з іншої причини.

Як вдалося дізнатися американським журналістам, на їхні стосунки вплинув колишній чоловік Ельсіни — російський мільйонер Дмитро Цвєтков.

За словами останнього, його ексдружина дуже любить гроші, отже, Тому слід бути обережними й слідкувати за своїм гаманцем.

Такі гучні заяви шокували членів команди Тома Круза. Після цього вони порадили йому не бути приводом для обговорення серед росіян.

Вони просто не хотіли мати справу з колишнім російським чоловіком, який кожні кілька тижнів говорив щось неприємне, — розповіло одне з анонімних джерел.

Поширити

Що відомо про роман Тома Круза з росіянкою

Що важливо розуміти, Ельсіна Хайрова є донькою російського депутата Ріната Хайрова.

Як вдалося дізнатися журналістам,, вона познайомилися з Томом Крузом в грудні минулого року під час вечірки в Мейфері.

Після цього вони почали дедалі частіше з'являтися разом на світських заходах у Лондоні, проте офіційно не коментували свої стосунки.

Також стало відомо, що Том Круз регулярно залишається на ніч у Ельсіни і навіть познайомився з її дітьми від попереднього шлюбу. Проте з кінця лютого пара вже не разом.

Источник: online.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *