Після візиту до ТЦК Дантес дізнався дещо цікаве про іншу зірку: Ми тепер брати

В Україні продовжується мобілізація. Після набуття чинності нового законопроєкту (18 травня), свої дані упродовж двох місяців мають оновити чоловіки віком від 18 до 60 років, а також жінки деяких спеціальностей (наприклад, фармацевти). Це стосується і представників українського шоу-бізнесу. Найактивніше свої спроби оновити дані в ТЦК у соцмережах транслює багатодітний блогер, телеведучий Анатолій Анатоліч.

Тепер до нього доєднався співак, шоумен Володимир Дантес. 35-річний уродженець Харкова показав чергу до ТЦК, а також деякі документи. Про це Інформатор-Україна дізнався з Instastories Дантеса.

Володимир Дантес проходить ВЛК. Фото: Instagram/volodymyrdantes

Володимир Дантес проходить ВЛК. Фото: Instagram/volodymyrdantes

Володимир провів вісім годин в ТЦК в одному з міст Київської області, а потім вирушив до медичного закладу, аби пройти військову-лікарську комісію (ВЛК). Артист опублікував фото картки обстеження та медичного огляду. Так, наприклад, станом на середу, 5 червня, Володимир пройшов декількох лікарів, зокрема психіатра, дерматовенеролога, стоматолога та ЛОРа. Актуальна вага артиста – 75 кг, а зріст складає 180 см.

Дантес поділився цікавим фактом – виявляється, його та співака Wellboy (Антон Вельбой) оглядав один й той самий доктор. З цього приводу Володимир пожартував.

“Нас оглядав один й той самий ЛОР. Антоха, а що, ми тепер брати по вушній сірці“, – зазначив Дантес.

Співак Wellboy (Антон Вельбой). Фото: Instagram/wellboy

Співак Wellboy (Антон Вельбой). Фото: Instagram/wellboy

Володимир зазначив, що, згідно з документами, в нього запланована ВЛК до 14 червня. Саме на цей день в артиста та його друга, блогера Олексія Дурнєва запланований концерт гумористичного шоу “Пожежа” в межах благодійного українського туру популярного YouTube-шоу.

Афіша виступу артистів в день запланованого завершення ВЛК Дантеса

Афіша виступу артистів в день запланованого завершення ВЛК Дантеса

Що таке ВЛК?

Згідно з даними Міністерства охорони здоров’я, ВЛК – це комісія лікарів, що здійснює військово-лікарську експертизу: медичний огляд, на основі якого визначають придатність за станом здоров’я до військової служби призовників, військовослужбовців та військовозобовʼязаних, установлюють причинний звʼязок захворювань, травм (поранень, контузій, каліцтв) із захистом Батьківщини/виконанням обов’язків військової служби/проходженням військової служби та визначають потребу у продовженні лікування/реабілітації.

Для цього комісія приймає рішення щодо переводу військовослужбовця до іншого лікувального закладу або потребу у відпустці після завершення лікування чи у зв’язку з хворобою/лікуванням (реабілітацією), протезуванням тощо.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *