Підкреслила свою природну красу: фурор Кейт Вінслет на Мюнхенському кінофестивалі

Кейт Вінслет прибула до театру під час Мюнхенського кінофестивалю. Там відбулася церемонія вручення премії CineMerit Award. 48-річна акторка постала у білому піджаку з глибоким вирізом, який дозволяв розглянути її декольте. Вона доповнила його парою пошитих на замовлення штанів та коричневих замшевих туфель на високих підборах.

Володарка «Оскара» поклала волосся м’якими хвилями й нанесла макіяж з ефектом сяйва, щоб підкреслити свою природну красу. Вінслет також одягла сяючі довгі сережки.

Кейт була відзначена нагородою CineMerit Award за визначні досягнення. Вона була присутня на заході у Німеччині, присвяченому європейській прем’єрі свого біографічного фільму «Лі», в якому вона грає відомого воєнного кореспондента та фотографа Лі Міллер. Режисерка фільму – Еллен Курас, у ньому також знялися Маріон Котіяр, Андреа Райзборо, Енді Семберг, Ноемі Мерлан, Джош О’Коннор та Александр Скарсгард.

Кейт Вінслет у Мюнхені. Фото: Getty Images

Кейт Вінслет у Мюнхені. Фото: Getty Images

На створення «Лі» пішло вісім років. У якийсь момент Кейт, яка також продюсувала фільм, виплатила зарплату всьому акторському складу та знімальній групі за два тижні через відсутність фінансування.

До свого приїзду на фестиваль актриса розповіла, що культова сцена поцілунку з Леонардо Ді Капріо у «Титаніку» була «кошмаром» на зйомках. Переглядаючи сцену для інтерв’ю, Кейт пояснила, що грим доводилося багато разів освіжати.

Джеймс Кемерон хотів ідеального освітлення. Однак сцена знімалася в тій частині майданчика, до якого було важко отримати доступ, тому з акторами не було команди гримерів. Проте сцена була не такою вже й поганою, оскільки Кейт зізналася, що її партнер був справжнім романтиком.

«Не дивно, що кожна дівчина у світі хотіла, щоб Леонардо Ді Капріо її поцілував», – запевнила Вінслет.

Хотіли всі, але пощастило Вінслет. Фото: Getty Images

Хотіли всі, але пощастило Вінслет. Фото: Getty Images

В іншому інтерв’ю Кейт спростувала чутки про розлад між нею та Кемероном. Подейкували, що конфлікт стався через одкровення актриси про труднощі зйомок блокбастера.

«Частина мене майже сумує через те, що дурні, спекулятивні речі про “Титаніку” на той час затьмарили мої справжні стосунки з Кемероном. Він знає, що я готова на все», – наводить слова Кейт Daily Mail.

Вінслет та Кемерон. Фото: Getty Images

Вінслет та Кемерон. Фото: Getty Images  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *