Б’янка уповноважила наголосити: ось до чого її довів Каньє Вест

Позивачами нового судового розгляду навколо скандальної голлівудської пари стали підлеглі Каньє Веста. Співробітники платформи музиканта Yeezy Porn, через яку він планує виробляти контент для дорослих, звинуватили Б’янку в тому, що вона розсилала порнографічні ролики. І це при тому, що у команді є неповнолітні учасники.

Відповідачами за позовом стали Каньє та його колишній глава адміністрації Міло Яннопулос. 39-річний топ-менеджер заявив, що Цензорі була шокована звинуваченнями на свою адресу.

«Б’янка уповноважила мене наголосити, що будь-яке твердження про те, що вона показала чи змусила показати якісь порнографічні матеріали неповнолітнім, є образливим, огидним, категорично та цілком хибним», – висловився Міло.

Б'янка Цензорі не погоджується з обвинуваченнями. Фото: Getty Images

Б’янка Цензорі не погоджується з обвинуваченнями. Фото: Getty Images

За словами Яннопулоса, за позовом стоїть людина, яка ніколи не працювала у бренді Yeezy, що належить Весту.

«Ця огидна брехня трагічна, відчайдушна і потребує уваги. Звинувачення ґрунтуються на найвитонченішій брехні, яку тільки можна уявити», – висловився колишній наближений репера.

Каньє Вест. Фото: Getty Images

Каньє Вест. Фото: Getty Images

Міло звільнився з посади в травні 2024 року, після того, як володар 24 премій «Греммі» оголосив про плани увійти в бізнес розваг для дорослих. Він запевняє, що платформи «Yeezy Porn» насправді не існує.

«Я переконався в цьому, взявшись за меч і звільнившись через це. Це було б неминучою небезпекою для мого життя та неприйнятним ризиком для духовного та фізичного здоров’я», – цитує Page Six Яннопулоса.

Жодної порнографії. Фото: Getty Images

Жодної порнографії. Фото: Getty Images

У своєму позові співробітники також звинуватили Каньє та його помічника у тому, що їм не виплатили гонорар у розмірі 120 000 доларів за виконану роботу. Крім того, в колективі нібито створили агресивну обстановку, в якій темношкірі розробники програми називали новими рабами.

Мило розкритикував і ці звинувачення. Він спростував те, що неповнолітні айтівці працювали на музиканта нелегально. За його словами, заявники ніколи не стикалися з ворожим середовищем, тому що ніколи не працювали в компанії та робили все віддалено.

«Все, що я робив з того часу, це намагався змусити платити розробникам додатків, як показує велике листування. Неповнолітні – це бідні хлопці, втягнуті в цей судовий процес, які не мають гадки, до якої купи брехні приліпили їхні імена», – додав Яннопулос.

Навколо артиста склалася суперечлива ситуація. Фото: Getty Images

Навколо артиста склалася суперечлива ситуація. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *