Перша поява Кейт Міддлтон на публіці після операції – фото

На початку 2024 року дружина принца Вільяма, майбутнього короля Великобританії, перенесла планову операцію на черевній порожнині та не з’являлася на публіці близько 2 місяців. І ось Кейт Міддлтон була помічена вперше після операції. Принцеса Уельська пересувалася машиною з мамою Керол Міддлтон.

42-річну принцеса була з розпущеним волоссям та в сонцезахисних окулярах, поки її мама була за кермом темного автомобіля та проїжджала повз Віндзорського замку, пише Рage Six. Фотографії були зроблені незадовго до 9-ї ранку, і це означає, що мати з дочкою поверталися зі школи, куди ходять діти Міддлтон.

Кейт Міддлтон з мамою

Кейт Міддлтон з мамою

У січні 2024 року стало відомо, що мати трьох дітей перенесла операцію на черевній порожнині, яку в Кенсингтонському палаці назвали плановою. Минулого тижня Кенсінгтонський палац наполягав, що вона “почується добре”, але навряд чи повернеться до офіційних королівських обов’язків до Великодня, який у 2024 році припадає на 31 березня. Повідомлялося, що Кейт Міддлтон після повернення з лікарні до маєтку Аделаїда у Віндзорі, ймовірно, виконуватиме лише відносно легку роботу, наприклад, комунікуватиме зі своїми благодійними організаціями.

Міддлтон намагалася залишатися непоміченою, оскільки носила сонцезахисні окуляри з розпущеним волоссям

Міддлтон намагалася залишатися непоміченою, оскільки носила сонцезахисні окуляри з розпущеним волоссям

Принцесу Уельську в Лондонській клініці (ту саму приватну лікарню, де король Чарльз лікувався від збільшення простати і мав планову операцію 16 січня) переважно відвідував принц Вільям, оскільки дітей подружжя не пускали до хворої мами. Вони спілкувалися з відеозв’язку. А Вільям тимчасово відмовився від своїх королівських обов’язків, щоб дбати про Кейт та їхніх дітей. Також минулого вівторка Вільям відмовився від участі в меморіальній службі по покійному королю Греції Костянтину у Віндзорському замку через “особисту справу”. 

До речі, Кейт не фотографувалася на публіці з 25 грудня 2023 року, коли вона, принц Вільям і троє їхніх дітей нарядилися у відтінки синього на ранковий різдвяний захід у церкві Святої Марії Магдалини у Норфолку, Англія.

Міддлтон не фотографувалася з Різдва 2023 року

Міддлтон не фотографувалася з Різдва 2023 року

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *