Перед виборами президента нас будуть просмажувати з усіх боків: зірка Кварталу звинуватила політиків

Зірка “Жіночого кварталу” Ірина Сопонару вважає критику у бік “Вечірнього кварталу” замовленням політиків, котрі хочуть стати президентами. Також вона пояснила, чому не вважає за потрібне вибачатися за скандальні номери й шокувала тим, що іноді по два місяці не отримує грошей. Про все це вона розповіла в інтерв’ю Аліні Доротюк.

“Я вважаю, що це дуже несправедливо що на Іру Гатун посипалися шишки за номер про Скадовськ. Це, чомусь. відбувається останні пів року. Раніше “Квартал” ніхто не чіпляв. Я розумію, звідки ростуть ноги. Можливо цього хтось не розуміє, тому скажу вголос: “Це політичне замовлення”. У нас на носу вибори президента й хтось до влади рветься так, що готовий дискредитувати “Квартал” з усіх боків. Я не розумію, як можливо не бачити зв’язку між цим. Тому на свій рахунок я цієї критики не сприймаю, хоча це важко.

Тоді був гарний номер, він добре зайшов, два дні всі сміялися, а потім оп, й з’явився привід дискредитувати “Квартал”. Я не вірю в те, що це когось так відверто зачепило, що це була ідейна акція. Коли я переглядала цей номер мене ніщо не засмутило. Іра моя подруга – не можна покладати всю відповідальність тільки на неї. У цього номера була мета розважити, а те що це когось образило, звісно, прикро. На концерті цей номер зайшов краще за всіх. Є ще вкусовщина – комусь смішно, комусь ні. Я намагаюся донести, що це сатира на сьогодення й сатира класна”, – каже Ірина Сопонару.  

Акторів Вечірнього кварталу розкритикували за те, що вони вдягнули військову форму

Акторів Вечірнього кварталу розкритикували за те, що вони вдягнули військову форму

Посипалася критика за інший номер й на Сопонару, коли вона зіграла роль у пародії на рівненського воєнкома.

“Мене в цьому номері нічого не збентежило. Ця ситуація сталася, ми її не придумали. Вона розлетілася по пабліках й ми посміялися з цього. Ми нікого ні в чому не звинуватили. Це пародія. Ті хто дивився цей номер від початку до кінця мали б побачити, що ми тут нікого не ображаємо. Навпаки, ми намагаємося виправдати цей кейс. Єдина претензія, яка там може бути, те що ми у номері у військовій формі. Ну так ми ж актори, а актори в кіно теж вдягають її. До них немає претензій. Це прилетіло нам через те, що ми актори “Кварталу”. Ми військових дуже любимо, багато допомагаємо. Ніхто не говорить про те, скільки “Квартал” допомагає.

На мій погляд, цей конфлікт висмоктаний з пальця. Прилітає навіть не тому рівненському чуваку, з яким це сталося, а нам за те що ми взяли військову форму. Може тоді варто поміняти форму співробітникам ТЦК. Якби вона в них була іншою ми б вдягнули її. Це невиправдана агресія в наш бік. Перед виборами президента нас будуть просмажувати з усіх боків. Це абсурд. Чомусь цей чоловік, котрий цілувався з трьома різними жінками не дискредитував себе. Дуже тішить, що під час війни деякі політики замість того, щоб займатися своїми прямими обов’язками слідкують за кожним словом “Кварталу”. Якби Зеленський не був президентом ми б зараз про цей номер не говорили.

Звісно, під час війни є тригерні теми. Якби в якийсь момент нам здалося, що це така тема й вона може когось образити ми б цього не зробили. В той момент нам здавалося, що це ок. Ми нікого не хочемо ображати. Ми хочемо, щоб людям було трішечки веселіше”, – вважає комікеса. 

Ірина Сопонару заплатила 10 тисяч гривень за лікування зубів своєму коту

Ірина Сопонару заплатила 10 тисяч гривень за лікування зубів своєму коту

За лаштунками інтерв’ю Сопонару розповіла ведучій, що їй не вистачає грошей, оскіольки сильно підскочили цини. Тому вона замислилася про зміну роботи. Хоча не знає. чим би вона ще могла займатися окрім акторства.

Нещодавно я вже вдруге задумалася про те, що потрібна нова робота. Вперше це було під час пандемії. Мені на місяць потрібно 50 тисяч гривень. А у мене може бути таке, що за місяць отримав гроші, а потім місяці нічого. Хтось може сказати, що це багато, але я кажу паро комфортне життя. Наприклад, коли я лікувала зуби своєму коту, то сплатила 10 тисяч гривень”, – ділиться комікеса.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *