Одні – красуні, інші – як із фільму жахів: фото зірок на премії People’s Choice Awards

У Санта-Моніці відбулася 49-та щорічна церемонія People’s Choice Awards. З цієї нагоди у Каліфорнії зібралися топові представники шоубізнесу. Зірки вибрали для виходу у світ яскраві відверті вбрання.

Сідні Свіні з’явилася на килимовій доріжці у чуттєвому образі. Вона випростала і поклала на прямий проділ своє світло-русяве волосся. Актриса нанесла ніжний макіяж в сіро-рожевих тонах, що відтінив її риси. 26-річна зірка серіалу «Ейфорія» одягла облягаючу яскраво-червону сукню з глибоким декольте та розрізами. Наряд підкреслив струнку фігуру та довгі ноги актриси.

Сідні Свіні

Сідні Свіні

Артистка доповнила образ червоними лаконічними босоніжками на високих підборах. Сідні завершила ансамбль сережки з білого золота з великими діамантами. Вона позувала у різних ракурсах, демонструючи спокусливий аутфіт.

У чуттєвому образі

У чуттєвому образі

Гайді Клум, яка відома своїми ефектними виходами на червоних доріжках, цього разу не зрадила собі. Топмодель уклала волосся каскадом хвиль і зробила макіяж з акцентом на димчасті тіні для очей. Вона трохи підкреслила губи тілесною матовою помадою. 50-річна зірка подіуму обрала чорно-білу мінісукню у драматичному стилі.

Гайді Клум

Гайді Клум

Головним акцентом убрання став довгий шлейф. Гайді доповнила образ чорним чокером, багатошаровим намистом перлів, а також одягла темні колготки та чорні туфлі на шпильках. Клум усміхалася і показала сукню у різних ракурсах.

Довгий шлейф

Довгий шлейф

Користувачі Мережі оцінили вбрання Сідні та Хайді.

«Головні красуні премії»;
«Сідні – нова Мерилін Монро»;
«Червона дама та чорний лебідь»;
«Хайді прекрасна у свої 50», – висловилися блогери.

Одну із нагород вручила 37-річна зірка фільму «Тіло Дженніфер». Меган Фокс викликала бурхливі обговорення прихильників через свій незвичайний образ.

Меган Фокс та актор Джо Манганьєлло

Меган Фокс та актор Джо Манганьєлло

Актриса поклала світло-рожеве волосся м’якими хвилями. Вона зробила виразний макіяж з акцентом на білу пудру і яскраво-червону помаду. Меган одягла білу корсетну сукню. Наряд підкреслив струнку фігуру та тонку талію кінозірки.

Фокс продемонструвала руки, вкриті татуюваннями, і доповнила аутфіт сріблястим браслетом із ланцюгами та кільцем у формі метелика. Завершальним акцентом стало чорне кільце-чокер.

Наречена Чакі

Наречена Чакі

Прихильники Меган оцінили її зовнішній вигляд, а дехто порівняв актрису з героїнею фільму жахів.

«Чому Фокс схожа на наречену Чакі?»;
«Меган дуже бліда»;
«Червона помада занадто виділяється»;
«Вона красуня навіть у такому дивному образі», – висловилися блогери.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *