Ноги та діти: стало відомо, чому Кейт Міддлтон любить вузькі джинси

Вузькі джинси набули особливої популярності у 2005 році, коли в них вийшла Кейт Міддлтон. З того часу вони неодноразово викликали сумніви модниць, але дружина принца Вільяма виразно каже «так» цьому предмету гардероба. Для принцеси скінні стали своєрідною візитною карткою: джинси ідеально підкреслюють її струнку фігуру.

Кейт зберегла дивовижну стрункість після народження трьох дітей. Після появи на світ принца Джорджа і принцеси Шарлотти вона одягла вузькі джинси. Попри те, що нині модними вважаються вільні джинси, скінні не здають своїх прав.

Зручно та практично

Зручно та практично

При цьому Кейт не порушує королівський протокол.

«У Кейт особливий стиль, стиль поза часом. У неї дуже красиві стрункі ноги, скінні ідеально сидять на ній та підкреслюють її форми», – поділилася модний експерт Донна Іда.

Міддлтон з’являлася у таких джинсах і на королівських заходах, і на сімейних різдвяних листівках.

«Вона дуже зайнята жінка. Скінні – це швидкий і легкий стиль, завжди приголомшливий. Такі джинси зручні й просто шикарні, – наголосила фахівець у галузі стилю. – Джинси – відмінний і дуже практичний варіант для мам із маленькими дітьми».

Швидкий і легкий стиль

Швидкий і легкий стиль

Вона не жертва

Розповівши про свою хворобу, Кейт Міддлтон стала найпопулярнішою королівською особою. Поведінку принцеси Уельської порівняли з тим, як поводилася дружина принца Чарльза. Відома колумністка Сара Вайн поділилася міркуваннями про причини, через які дружина принца Вільяма користується всенародною любов’ю. При цьому Сара зізналася, що довгий час була фанаткою принцеси Діани.

Принцеса Діана

Принцеса Діана

Леді Ді здавалася дуже скромною, немов однією з нас, навіть попри своє аристократичне походження. Діана дозволяла собі виявляти емоції: на офіційних заходах вона могла позувати перед камерами та водночас нервово погладжувати свою зачіску, всім своїм виглядом демонструючи нудьгу.

Завдяки принцесі навіть розлади травлення перестали бути чимось ганебним. Дружина принца Чарльза відверто говорила про депресію, свої суїцидальні думки та про проблеми у шлюбі – все це й зробило її «королевою сердець». У леді Ді були помилки, включаючи надмірно відверті аутфіти та вільні порушення королівського протоколу, але це їй прощали.

Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон

Зробивши 22 березня 2024 визнання про онкологічне захворювання, Кейт Міддлтон стала найпопулярнішою королівською особою, обійшовши принца Вільяма і самого британського короля.

«Вона уособлює образ більш сучасної, впевненої в собі та по-справжньому жіночної дівчини. Кейт відмовилася стати жертвою. Вона не дозволить кинути себе в неспокійні води, яка б доля не спіткала її», – пояснила Сара Daily Mail.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *