Пишаюся бути мамою ненормотипової дитини: дружину Павліка довели до сліз знущання над їхнім сином

Ще минулого року дружина співака Віктора Павліка, блогерка Катерина Репяхова зробила важке зізнання – їхньому маленькому синові Михайлу лікарі поставили невтішний діагноз. В хлопчика виявили затримку психо-мовного розвитку. Причиною занепокоєння зіркових батьків стало те, що дворічний хлопчик не почав розмовляти. В червні йому виповниться три, але в соцмережах інші мами вказують блогерці на відставання в розвитку Михайла.

Репяхова ніколи не приховувала діагноз та щоденно публікує десятки сторіз з життя своєї родини. Більшу частину контент займає саме фото та відео з сином, відвідування лікарів та навчальних закладів. Втім, терпець молодої дружини Народного артиста України урвався. Хейтери довели її до сліз.

Катерина Репяхова не стримала сліз

Катерина Репяхова не стримала сліз

“Я пишаюся бути мамою не нормотипової дитини. Мій син обрав мене своєю мамою, тому що знав, що тільки я зможу любити його таким, яким він є. Тому що саме я пройду з ним цей важкий шлях. Тому що саме я буду тримати його за руку стільки, скільки йому це буде потрібно. Я обіймаю всіх матусь яким знайомо, про що я пишу”.

Катерина задалась питанням, що не так з нашою країною, і продовжила висвітлювати хроніку з життя сина. Репяхова розповіла, що вони сходили на черговий сеанс нейрокорекції.

Катерина Репяхова знімає чи не кожну активність сина

Катерина Репяхова знімає чи не кожну активність сина

Також дружина Віктора Павліка показала дитсадок, в який ходить їхній син. Катерина потішилась за сина та повідомила йому на камеру: хлопчик перейшов в іншу групу і вже не в яслах.

Дитсадок, в який ходить молодший син Віктора Павліка

Дитсадок, в який ходить молодший син Віктора Павліка

Влітку минулого року лікарі перевіряли, зокрема, вестибулярний апарат Михайла, а також аналізували дрібну моторику та маніпулятивну здатність. Виявилось, що у зіркового сина є проблеми з вестибулярною системою. Все це Репяхова показувала у своїх сторіз та отримувала здебільшого підтримку від підписників. Зазначимо, що лише на сторінці Катерини в Instagram понад 200 тисяч фоловерів.

Щодо Віктора Павліка, то він не коментував емоційний зрив його молодої дружини. Зараз артист активно виступає на корпоративах та їздить з концертами по країні. В понеділок, 22 квітня, його старший син Олександр відсвяткував ювілей. Співаку, який був учасником одного з сезонів телевізійного шоу “Х-Фактор”, виповнилось 40 років. З цього приводу Віктор Франкович опублікував фото з сином та написав зворушливий текст.

“Сину, щиро вітаю ! Тобі 40. Ого-го ! Це вже серйозна дата! Я щиро бажаю тобі насамперед міцного здоров’я, господнього благословіння і щоб у тебе було все добре в житті! Люблю”, – написав Павлік.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Віктор Павлік (@viktorpavlik)

Зазначимо, що у Віктора Павліка був ще один син – Павло. Він помер у 2020-му у віці 21 року. Причиною стала довготривала боротьба з раком кісток. Менше ніж за рік після трагедії в родині Павліка народився син Михайло, за життям якого стежать тисячі шанувальників артиста та його дружини.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *