Ніколь Кідман побачила батька у труні і почала сміятися: це синдром Джокера

Ніколь Кідман підтримує міцні стосунки з близькими. Ніколь тяжко пережила смерть батька, австралійського лікаря Ентоні Кідмана. Чоловік помер у 2014 році через нещасний випадок – він упав у номері готелю в Сінгапурі, куди приїхав відвідати дочку Антонію.

Зірку фільму «Годинник» вразила трагічна звістка. Вона була так сильно спустошена болем та горем, що перестала контролювати свої емоції. Ніколь зізналася, що її нервова система не впоралася із навантаженням.

Акторка на похороні батька

Акторка на похороні батька

Коли Кідман побачила батька у труні, то відреагувала несподівано для багатьох.

«Я буквально почала сміятися, бо була настільки вбита горем і спустошена. Моє тіло і моя психіка просто не змогли впоратися з цим», – розповіла Ніколь.

Кідман з батьком

Кідман з батьком

Артистка наголосила, що нервовий сміх – своєрідний захист психіки.

«Навіть в інші моменти свого життя я сміялася в невідповідні хвилини, бо я мав це дивне коротке замикання. Ніби тобі потрібен цей момент, щоб у якомусь сенсі залишитися живим, інакше ти помреш. Це відбувається, коли надто боляче», – зізналася Кідман.

Ніколь Кідман нещодавно знялася для журналу Elle

Ніколь Кідман нещодавно знялася для журналу Elle

Акторська професія дозволяє Ніколь вивчати глибини людської психіки.

«Мені пощастило, що я маю роботу, яка дозволяє досліджувати емоційні ландшафти – важкі, дивні, незвичайні, химерні, красиві та глибокі. Я не ухиляюся від них, частково тому, що прагну досліджувати життя, що означає бути живим і відчувати», – запевнила артистка в інтерв’ю Elle.

Досліджувати емоційні ландшафти

Досліджувати емоційні ландшафти

Ентоні Кідман був шановним в Австралії лікарем. Батько кінозірки працював клінічним психологом у шпиталі Royal North Shore Hospital у Сіднеї. Крім того, він очолював Центр психологічного здоров’я у Сіднейському технологічному університеті. Ентоні Кідман був дуже близький з дочками та любив онуків.

Вам смішно?

За словами фахівців, сміх невпопад – природна реакція, яка сама по собі не робить людину поганою. Сміх без причини – ознака людини, схильної до неврозів. У тривожні чи сумні моменти такий нервовий сміх є мимовільним. Це так званий синдром Джокера. Людина не відчуває позитивних емоцій, а її психіка в такий спосіб захищається. Річ у тому, що сміх допомагає впоратися людям з некомфортною ситуацією. З погляду психіки, якщо ми посміхаємося чи сміємося, то довкола не твориться щось страшне. Сміх сприяє виходу зі стресу, знижуючи навантаження на психіку.

Сміх допомагає впоратися  з некомфортною ситуацією

Сміх допомагає впоратися з некомфортною ситуацією  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *