Невже вирок: епічна війна Бреда Пітта й Анджеліни Джолі добігає кінця

Голлівудські зірки були втягнуті в неприємне розбирання з того часу, як розлучилися у 2016 році. Наразі адвокати обох сторін завершують фінальні переговори, щоб поставити крапку в епічній юридичній війні Анджеліни та Бреда. Усі питання планують остаточно вирішити до літа 2024 року.

60-річний актор спочатку вимагав угоди 50/50 щодо опіки всіх шістьох дітей, троє з яких приймальні, троє – біологічні. Однак тепер Пітт не заперечує це питання. Це означає, що 48-річна зірка «Малефісенти» збереже основну фізичну опіку над дітьми, тоді як у колишнього чоловіка залишаться права на побачення. Одним із чинників, що вплинули на рішення володаря премії «Оскар», став той факт, що деякі діти вже досягли повноліття і тепер можуть самостійно вирішувати, чи спілкуватися їм з батьком.

Анджеліна Джолі з дітьми

Анджеліна Джолі з дітьми

У старших прийомних дітей – 22-річного Меддокса, 20-річного Пакса та 19-річної Захари – складні стосунки з Бредом. За законом, на них уже не поширюються жодні угоди про опіку. Під питанням залишилися лише рідні діти – 17-річна Шайло та 15-річні двійнята Нокс та Вів’єн. Проте артист упевнений, що Джолі затягуватиме процес до того моменту, поки вони не досягнуть повноліття. Тому в подальших судах він просто не бачить сенсу.

Пітт не бачить сенсу в судах

Пітт не бачить сенсу в судах

Пакс не розмовляв з прийомним батьком з моменту сумнозвісної бійки на борту приватного літака, яка і поклала край шлюбу Енджі та Пітта. Хлопець більше не розглядає актора «Бійцівського клубу» як батька. У 2020 році на своїй сторінці в соцмережах він назвав Бреда «засранцем світового класу» та «негідною людиною», яка змусила дітей тремтіти від страху.

Крім того, стало відомо, що Захара відмовилася від подвійного прізвища Джолі-Пітт. Вона в коледжі як «Захара Джолі».

«Це приклад хрестоматійного батьківського відчуження дітей від батька. Анджеліна з самого початку мала намір розтягнути розлучення доти, доки молодшим дітям не виповниться 18 років», – цитує Daily Mail інсайдера з оточення Пітта.

Анджеліна та Захара

Анджеліна та Захара

Однак близький друг Джолі став на її захист.

«Бреду нема кого звинувачувати, крім себе. Все, чого хоче Анджеліна, – це зцілити їхню родину і рухатися далі», – повідомив інсайдер.

В цей час колишнє подружжя все ще поділяє свій маєток з виноробною у Франції. Вважається, що нова кохана Пітта Інес де Рамон допомогла йому пережити важке розлучення з актрисою.

Пітт та Інес де Рамон

Пітт та Інес де Рамон

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *