Це було досить убого: Кірстен Данст про найзнаменитіший поцілунок у всесвіті Marvel

41-річна актриса зіграла Мері Джейн Вотсон у науково-фантастичному фільмі 2002 року. Тепер актриса розповіла, що її 48-річний партнер по фільму Тобі не міг дихати під час сцени поцілунку, оскільки його підвішували вгору ногами. Вона зізналася, що знаменитий поцілунок був схожий на процес реанімації під зливою.

«Я пам’ятаю, як Сем Реймі (режисер) дав мені книгу про знамениті поцілунки, щоб надихнутись, але він також дуже хотів зробити її особливою, хоча насправді це було досить убого. Ішла злива, було холодно, Тобі не міг дихати, тож я ніби реанімувала його», – пояснила Кірстен на «Шоу Джонатана Росса».

Я ніби реанімувала його

Я ніби реанімувала його

Зірка також розповіла про свій новий фільм «Громадянська війна», який вийшов у прокат на початку березня 2024 року. У центрі подій – команда журналістів, які подорожують Америкою, документуючи конфлікт між антиутопічним урядом та різними силами ополчення.

«Ви справді опинилися в центрі громадянської війни в Америці. Це щось на кшталт поїздки глухими місцями Америки з Нью-Йорка, щоб сфотографувати президента і взяти інтерв’ю у нього – він президент-фашист, це його третій термін», – зазначила Данст.

Між зйомками фільмів – зйомки для глянцю

Між зйомками фільмів – зйомки для глянцю

У фільмі, виробництво якого розпочалося у 2022 році, беруть участь такі виконавці, як Вагнер Моура та Джессі Племонс, чоловік Кірстен.

«Було обрано ще одного актора, який не зміг зіграти цю роль через графік. Навіть під час читання сценарію ця сцена була лякаючою, і те, як він її грає… те, що відбувається в цій сцені, справді спрямовує фільм на траєкторію і по-справжньому запалює фільм. Він поводиться дуже недбало, що робить ситуацію ще більш страшною», – пояснила актриса.

По-справжньому запалює

По-справжньому запалює

У 2016 році Данст почала зустрічатися з актором Джессі Племонсом. Пара пов’язала себе шлюбом у 2022-му на розкішній церемонії на курорті GoldenEye в Очо-Ріос на Ямайці. У їх сім’ї ростуть двоє синів: п’ятирічний Енніс та дворічний Джеймс.

«Ми разом знімалися у другому сезоні “Фарго”, і саме тоді стали в якомусь сенсі творчими спорідненими душами й закохалися одне в одне у творчому плані, а через рік ми почали зустрічатися. Мені подобається працювати з ним. Він мій улюблений актор», – наводить слова Кірстен Daily Mail.

Кірстен Данст та Джессі Племонс

Кірстен Данст та Джессі Племонс  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *