Неповажний вчинок принца Вільяма свідчить про поганий стан Кейт Міддлтон

Члени британської королівської родини зібралися у каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку, щоб вшанувати пам’ять покійного короля Греції Костянтина. До них приєдналися представники інших європейських монархій, які прибули до Лондона спеціально для урочистої служби. Принц Вільям мав виступити перед гостями з вітальною промовою як спадкоємець престолу та високий представник приймаючої сторони. Проте в останню мить він відмовився від заходу, пославшись на «особисті причини».

Відсутність Вільяма спровокувала хвилю занепокоєння за здоров’я Кейт Міддлтон. Вона відновлюється після операції на черевній порожнині, яку їй зробили у середині січня 2024 року. Королівські експерти впевнені, що принц Уельський не пропустив би службу без вагомих причин, враховуючи те, що на ній також був відсутній його вінценосний батько – Чарльз III проходить лікування від раку.

«Неявка Вільяма на поминальну службу за Костянтином, останнього короля Греції, безумовно, несподівана. Це захід, на якому Вільяму вкрай сумно не бути присутнім. Він був дуже близький до свого хрещеного батька. Чарльз III теж був близький із троюрідним братом. Принцеса Анна заміняла його на похороні короля в Греції у 2023 році, оскільки Чарльз не зміг бути присутнім через попередню домовленість. Покійна королева познайомилася з Каміллою на вечірці, влаштованій Чарльзом з нагоди 60-річчя Костянтина, що символічно стало дуже важливим моментом у їхніх відносинах», – повідомив біограф Річард Фіцуїльямс.

Принц Вільям

Принц Вільям

Королівський біограф Філ Дампір нагадав, що резиденція принца Вільяма та Кейт Міддлтон також знаходиться на території Віндзорського замку. Тому те, що Вільям не зміг залишити дружину навіть на годину, викликає занепокоєння за її здоров’я.

«Костянтин був його хрещеним батьком, дуже близький з усіма членами королівської сім’ї, особливо з королем Чарльзом. Він хотів би, щоб Вільям був там, оскільки сам монарх не був присутнім. Вільям живе всього за два кроки звідси, тож це дуже турбує», – цитує Daily Mail Дампіра.

Король Костянтин помер у січні 2023 року

Король Костянтин помер у січні 2023 року

В результаті найвищим членом британської монархії на службі стала королева Камілла. У процесії помітили принцесу Анну, її дочку Зару з чоловіком Майклом Тіндаллом. До родичів приєднався опальний принц Ендрю з колишньою дружиною Сарою Фергюсон. На службі була присутня їхня дочка принцеса Беатріс із чоловіком Едоардо Мапеллі Моцці. А ось їхня друга дочка, принцеса Євгенія, пропустила захід.

Камілла Паркер-Боулз на службі

Камілла Паркер-Боулз на службі

Вільяма востаннє бачили на публіці 18 лютого 2024 року, коли брав участь у церемонії вручення премії BAFTA. Кейт Міддлтон не виходила з Різдва в Сандрінгемі. Кенсингтонський палац не надав жодних додаткових подробиць про відсутність Вільяма на сімейному заході. Однак чиновники апарату були змушені випустити коротку заяву через побоювання з приводу здоров’я Кейт Міддлтон.

«Принцеса Уельська почувається добре і продовжує відновлюватися вдома після операції», – повідомили представники пари.

Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *