Нас хочуть вбити: заява блогерки Пренткович, чий бойфренд не повернувся з Мальдів до України

В січні цього року бойфренда блогерки-мільйониці Тані Пренткович, Андрія Гонковського, викрили на відпочинку на Мальдівах. Він виїхав за кордон як волонтер, на один з благодійних заходів у Варшаві. Втім, за його словами, організатори змістили дату з 11 січня на 23 січня, то ж він скористався нагодою та полетів за тисячі кілометрів до Індійського океану.

Через три місяці після скандалу Гонковський заявив, що переїжджає жити за кордон. А його кохана Таня Пренткович дала емоційний коментар ТСН, в якому розповіла про погрози.

За словами Гонковського, з його поїздки зробили гучну подію лише для того, щоб відволікти українців від значно важливіших проблем та корупції в країні. Після цього нібито на їхню родину посипались погрози. Андрій заявив про те, що поліція відмовилась відкривати кримінальну справу, а він хвилюється за безпеку своєї родини.

Гонковський додав, що його вразила “жорстокість та травмованість певної частини суспільства, яка не має жодного такту у висловлюванні своїх думок та точок зору”. Цинічності цій ситуації додає той факт, що бойфренд блогерки-мільйониці Тані Пренткович оголосив про переїзд за кордон вже перебуваючи там. За даними джерел у прикордонній службі видання “Українська правда” Гонковський перетнув українсько-польський кордон 08 січня 2024 року о 10:17 у пункті Краківець на автомобілі BMW. Відтоді на Батьківщину він не повертався.

Зіркова пара вирішила переїхати жити за кордон, де перебуває вже тривалий час

Зіркова пара вирішила переїхати жити за кордон, де перебуває вже тривалий час

Водночас Таня Прентковчи заявила – їй не подобається, що багатьох українців обурила громадянська позиція її чоловіка, який вирішив не повертатися до України. Блогерка пішла далі – заявила, що попри скандал охоплення її сторінки не впали. А це означає, що вона продовжує заробляти на своїх соцмережах. А всіх хто не згоден – відправлятиме в бан.

“Щодо хейту на моїй сторінці: блокуватиму одразу будь-яикй хейт та не дозволятиму поливати брудом себе і моїх людей. Хочу бачити навколо себе лише тих, кому близькі мої принципи! Інших попрошу тихенько вийти”, — написала у своїх Instastories Пренткович.

Блогерка-мільйониця очікувано ігнорувала численні запити від представників медіа. Втім, журналістці ТСН вдало додзвонитися до Тані. Та повторила, що їхня родина отримує погрози, але від кого саме – не зазначила. Коментувати подробиці переїзду родини за кордон вона не стала. Втім зазначила – вона з дітьми та бойфрендом не в Тернополі. Це її рідне місто.

“Ви жартуєте? Мені летять погрози, нас хочуть вбити. Кажуть, щоб ми розбилися на літаку. Я вам зараз маю сказати, в якій ми країні чи де ми взагалі, чи в якому ми місті України? До речі, ми не говорили нічого про закордон. Я не буду це ніяк коментувати через те, що це небезпечно для нашої родини, для нас особисто, для нашого життя”.

Користувачі соцмереж здебільшого обурені позицією Тані та Андрія, які після розголосу скандалу почали вибачатися, а потім замовчали. Зазначимо, що, наприклад на Пренткович досі підписані десятки представників українського шоу-бізнесу.

  • Пренткович тепер зникне як українська блогерка. Це лише питання часу.
  • А що ви їх няньчите? Скасуйте підписку на їх соцмережі і хай їдуть хоч до Антарктиди.
  • Зібрали грошей на ЗСУ та поїхали. Давайте далі збирати наступним.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *