Наче бачила майбутнє: Кейт Міддлтон підтримувала хворих на рак задовго до свого захворювання

Дружина принца Вільяма нещодавно зізналася, що бореться з онкологічним захворюванням. Діагноз багатодітній мамі поставили після того, як у середині січня 2024 року вона перенесла операцію на черевній порожнині. Наразі принцеса проходить курс хімієтерапії.

Кейт багато займається благодійністю, при цьому особливо вона підтримувала хворих на онкологічні захворювання. У 2011 році Міддлтон із чоловіком відкрили онкологічне відділення Oak Center для дітей та молоді у південному Лондоні.

Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон

Герцогиня познайомилася з дев’ятирічним Фабіаном Бейтом під час одного з візитів до лікарні. Вона написала йому довгого листа, похваливши за силу характеру і запевнивши, що він перебуває в надійних руках. Для рідних хлопчика цей лист став справжнім подарунком: він настільки емоційно сприйняв послання і до того, що Кейт запам’ятала його історію.

Кейт та Вільям відвідують одну з лікарень

Кейт та Вільям відвідують одну з лікарень

Шість років тому принцеса пожертвувала свої локони благодійної організації Little Princess Trust, яка виробляє перуки для дітей, які борються з раком. Через два роки Кейт зустрілася з Милою Снеддон: принцеса на цю зустріч прийшла у рожевій сукні. Міддлтон дзвонила дівчині й тоді пообіцяла їй, що обов’язково буде у рожевому, коли вони зустрінуться особисто.

Кейт та Міла

Кейт та Міла

Дізнавшись про діагноз Кейт, біля Букінгемського палацу зібралися люди. Багато хто крадькома плакав. Британці обмінюються переживаннями за долю принцеси, з надією прогортаючи стрічки новин, знову і знову дивлячись відверте визнання дружини принца.

Принцеса щиро підтримувала хворих

Принцеса щиро підтримувала хворих

Брат Кейт Міддлтон емоційно підтримав її. Джеймс оприлюднив зворушливе дитяче фото із сестрою. Кейт і Джеймс були відображені під час сімейного хайкінгу: обидві дитини сяють і щиро посміхаються в передчутті нової пригоди.

«За ці роки ми підкорили так багато гір разом. Як сім’я ми обов’язково впораємося і з цією!» – запевнив Джеймс.

      Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от James Middleton (@jmidy)

Блогери підтримали Кейт Міддлтон та її близьких.

«Все обов’язково буде добре, інакше бути не може»;
«Ваша родина така сильна, для вас немає нічого неможливого»;
«Все буде добре, Кейт впорається!» – написали в Мережі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *