51-річна Кемерон Діас таємно стала мамою вдруге

Несподівані новини від Кемерон Діас. 51-річна актриса вийшла в соцмережі, щоб повідомити прихильникам про хвилюючу подію. У Кемерон Діас і Бенджі Меддена підростає чотирирічна дочка Реддікс. Тепер у закоханих з’явився син. Зірка «Ангелів Чарлі» не стала показувати фото малюка, але розсекретила його ім’я.

«Ми такі щасливі та неймовірно раді оголосити про народження нашого сина, Кардинала Меддена. Він приголомшливий, ми такі щасливі, що він тепер із нами! Заради безпеки та конфіденційності наших дітей ми не публікуватимемо жодних фото, але повірте, він справді дуже милий. Ми наповнені вдячністю та щастям!» – зізналася Кемерон.

Актриса оприлюднила гарний малюнок зі зворушливими словами. «Маленька пташка нашептала мені», – говорив підпис на картинці.

      Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Benji Madden (@benjaminmadden)

Кемерон та Бенджі одружилися у 2015-му році. Через чотири роки пара вперше стала батьками. Закохані не показують обличчя дочки, але іноді діляться розповідями про неї. Заради сім’ї Діаз залишила кар’єру у кінематографі, щоб зосередитись на близьких.

Кемерон Діас і Бенджі Медден

Кемерон Діас і Бенджі Медден

З упевненістю можна сказати, що саме зараз Діас живе своє найкраще життя. І її зовсім не хвилює, що дизайнерські сукні вона змінила на треники та худі, а шпильки на кросівки та біркенштоки. Кожен новий день Кемерон схожий на колишній – і вона цьому дуже рада. Рано-вранці зірка готує сніданок для всієї родини, вдень проводить час з дітьми (тепер уже з двома), увечері приймає в гостях сусідів, з якими так приємно посидіти в саду за чашкою чаю. Обов’язковий пункт кожної неділі – з’їздити на ринок за продуктами та зробити заготовлення на тиждень. Як жартує зірка: набитий їжею холодильник допомагає їй не нервувати.

Кожен новий день схожий на колишній

Кожен новий день схожий на колишній

Нагадаємо, що після весілля у Кемерон виникли складнощі із зачаттям дитини, акторка навіть пройшла кілька курсів гормональної терапії, щоб завагітніти за допомогою ЕКЗ, проте всі ці спроби виявилися безрезультатними. Раддікс з’явилася на світ за допомогою сурогатного материнства.

Кемерон Діас

Кемерон Діас

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *