На Злату Огнєвіч чекає болюча розмова з мамою: співачка наковталася пігулок, щоб піти з життя

Напередодні в соцмережах тільки й робили, що обговорювали відео, на якому з бокового ракурсу здавалось – співачка Злата Огнєвіч вагітна. Артистка не стала коментувати плітки, а подібні припущення багато хто пояснив посадкою сукні та фізіологією. Втім про це всі забули, коли вийшло велике інтерв’ю 38-річної артистки на Youtube-каналі шоумена Слави Дьоміна.

Одну з найболючіших та, за словами Злати, складних тем вони залишили наостанок. Дьомін запитав в Огнєвіч про спробу артистки накласти на себе руки 2015 року. Що цікаво – тоді Злата зробила невелику публікацію з цього приводу в соцмережах, але деталі не стала розповідати.

До речі, саме наприкінці того року Огнєвіч склала з себе повноваження нардепки та пішла з Верховної Ради. Втім, Дьомін не став проводити паралелі з політикою, та припустив – причиною спроби скоротити собі життя стала якась людина. Злата це підтвердила, втім не стала розповідати, хто ж саме її довів до межі – політик чи коханий чоловік.

“Коли людина взагалі приходить до думки про самогубство, це не стається в один день. До цього веде спочатку легка депресія, потім – дуже важкий психологічний стан на нулі. Я була як нульова система, яка відчувала, що я поволі вмираю. І мені мозок подав ідею, що якщо всьо, то це єдиний шлях позбутися від внутрішньої болі, мук душі. Ця думка приходила до мене доволі часто в той момент. Тригером стали певні обставини в моєму житті. Це великий душевний біль, який я відчувала в той момент і я не мала змоги впоратися. Це була не я. Зараз я б такого ніколи не зробила”.

Життя артистки врятували не лікарі чи близькі люди, а неправильно вирахуване дозування медичних препаратів, які перед сном прийняла Злата.

“Просто була недостатня кількість пігулок, напевно. Я пам’ятаю, як прокинулася уночі і засмутилася, що мені не вдалося заснути, як я планувала. Заснути і все. Що треба мати в голові, щоб іти і купувати собі пігулки, і вкорочувати віку? Я прокинулася вранці, і, оскільки це були транквілізатори, це заспокоїло мою систему, і в цьому коматозі я зрозуміла, яку дурницю ледь не накоїла. Я вийшла на вулицю, ніколи не забуду цей день, було сонце, листя на деревах…. Я торкалася цього листя і розмовляла з деревом, просила пробачення в цього дерева, потім у Всесвіту, потім плакала”.

Злата Огнєвіч вперше відверто про спробу самогубства

Злата Огнєвіч вперше відверто про спробу самогубства

Огнєвіч стверджує – вона пропрацьовувала цю тему з психотерапевтом. Співачка зазначила, що це була нелюбов до себе, яка дійшла до ненависті.

“І ця сутність, яка ненавиділа мене, вона вирішила вбити мене, настільки це була люта ненависть. Що я тільки на себе не говорила всередині… Яка це дурість, адже життя – це дар і ми не маємо права його відбирати. Після цього випадку я стала вдячна за все, що зі мною відбувається”, – підсумувала співачка.

За словами Злати, вона нікому з рідних не розповідала про це. Ба більше – не робила цього і до інтерв’ю. Тож її мама дізналась про це саме з відео з Дьоміним. Єдине – Злата написала пост ще 2015 року, втім після нього з рідними вона деталі не проговорювала.

“Їй дуже боляче обговорювати це. Я сказала: “Ну мамочка, я так написала, ти на це не зважай, не бери в голову, я просто передаю свої емоції”. Вона подивиться це інтерв’ю і я вже очікую на її дзвінок. Це не погано, я готова зараз з нею про це говорити. Я до цього легше ставлюся. Я не була готова говорити на цю тему тоді. Мені було дуже важко під час психотерапії підіймати питання. Мені було так соромно, що я нормальна, здорова дівчина, все в мене добре в принципі, чого, нащо це робити? І який це біль близьким принесе. Мені ж вже буде пофіг, по факту. А страждати будуть близькі”, – підсумувала Злата.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *