Копія мами: дочка Кетрін Зета-Джонс одягла її культову сукню на розгульній вечірці – фото

Донька Кетрін Зета-Джонс Керіс вдягла сукню своєї матері на свій 21-й день народження. Керіс Зета-Дуглас, виглядала точнісінько так само, як і її мама у 25 років, зазирнувши в модні архіви актриси, повідомляє PageSix.

Її мати вдягала шикарну сукню-комбінацію Ungaro на церемонію вручення кінопремії MTV 1999 року. Тож, і мати, і донька були приголомшливі в рожевій сукні з мереживом.

Керіс поділилася серією фотографій, присвячених цій знаменній події, одягнувши гламурну сукню з мереживними акцентами і трояндами на топі. Вона додала до сукні мінімум прикрас і туфлі на підборах з ремінцями, а волосся уклала в кучері.

Дівчина ну дуже вже схожа на маму!

Дівчина ну дуже вже схожа на маму!

Керіс посміхалася, позуючи на фото в сукні – на одній з них хлопець цілує її в щоку, а вона тримає квітку.

“Найпрекрасніший 21-й день народження, про який я тільки могла мріяти!🌸”, – підписала вона карусель з фото.

      Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от CZD (@carys.douglas)

Акторка, що на святкуванні мала таку ж зачіску та сріблясті підбори на ремінцях, схвалила образ доньки, написавши під її постом:

“Ти заслуговуєш на це, люба❤️”.

Сама Зета-Джонс, яка разом з чоловіком Майклом Дугласом виховує Керіс та її брата Майкла, вперше одягнула рожеву сукню на червоній доріжці на церемонії вручення нагород MTV Movie Awards 1999 року. Тоді вона була номінована, а згодом отримала нагороду за найкраще виконання ролі у фільмі “Маска Зорро”.

Кетрін Зета-Джонс також поділилася окремим дописом в Instagram, який містив кілька знімків, зроблених, коли її донька була молодшою.

“Вітаю з днем народження мою прекрасну доньку @carys.douglas Ти – радість мого життя. 21 рік спостерігати за тим, як ти розквітаєш і перетворюєшся на найнеймовірнішу жінку, якою ти є сьогодні, – це дар Божий, який я ніколи не сприймаю як належне і плекаю кожен день свого життя. Дякую тобі за те, що ти є. Я люблю тебе всім серцем ♥️ Мама”, – написала вона.

      Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *