На верхній губі можна тримати чашку кави: Вікторії Бекхем дісталося за її зовнішність

Навколо Вікторії Бекхем склалася дивна та суперечлива ситуація. Вона викликає у широкого загалу реакцію, прямо протилежну тим емоціям, які відчуває публіка побачивши її чоловіка Девіда. Якщо футболіста народ обожнює буквально за кожен крок і кумедний факт про його життя, то Вікторію готові рознести вщент за найменшу помилку.

Тому нічого дивного в тому, що, дебютувавши в шоу «Сімейство Кардаш’ян», екссолістка Spice Girls спровокувала хвилю критики на свою адресу. Не сподобалося прихильникам та хейтерам одразу все: від її участі у проєкті популярного голлівудського сімейства до зовнішнього вигляду. І якщо з першим все більш менш зрозуміло (які тільки знаменитості не потрапляли під роздачу за те, що зв’язалися з Кім і її ріднею), то друге викликає питання. Вікторія у свої 50 має вигляд більш розкішний, ніж багато хто у 25. Як її при цьому можна судити за зовнішність? Але багато хто вважає, що можна. На думку користувачів Мережі, Вікторія дещо перестаралася з уколами краси й тепер цілком слушно може отримати звання королеви філерів.

Вікторія Бекхем. Фото: Getty Images

Вікторія Бекхем. Фото: Getty Images

Особливо вразила користувачів «злегка перекачана» верхня губа Вікторії – найбільше жартів і критики припало саме на цю частину обличчя знаменитості.

«На цій верхній губі можна було б тримати чашку кави!»;
«Цій верхній губі потрібен власний поштовий індекс»;
«Наповнювач мігрував на інший континент»;
«Принаймні її ноги залишаться сухими, якщо піде дощ».

Користувачі пожартували з приводу губ. Фото: Getty Images

Користувачі пожартували з приводу губ. Фото: Getty Images

Ідеальна модель сім’ї

Колишня солістка гурту Spice Girls пів життя щаслива у шлюбі з Девідом Бекхемом, вони виховують чотирьох дітей. Нещодавно Вікторія відсвяткувала 50-річний ювілей. У зв’язку з цим дизайнерка розкрила, у чому секрет її міцних стосунків з чоловіком. Вона назвала Девіда своїм головним натхненником і зізналася, що щасливим їхній союз робить гумор.

Коли ми були молоді. Фото: Getty Images

Коли ми були молоді. Фото: Getty Images

Артистка зазначила, що вони з Девідом дуже схожі в тому, що люблять веселитися, танцювати та випивати. Причому вони намагаються робити це разом.

«Смійтеся одне з одного. Це те, що потрібно, щоб бути щасливими. Я дуже вірю у сміх, сім’ю та дружбу. Розумію, що ми стали ідеальною моделлю сім’ї. Людям подобається, коли стосунки тривають довго», – пояснила місис Бекхем.

Девід Бекхем. Фото: Getty Images

Девід Бекхем. Фото: Getty Images

Дизайнерка пригадала смішний епізод з документального фільму Netflix, як чоловік посміявся з її визнання в тому, що вона з простої родини й не народилася зі срібною ложкою в роті. Колишній капітан футбольної збірної Англії зауважив, що батько возив Вікторію до школи на «Роллс-Ройсі». Глядачі бурхливо відреагували на цей момент, в Мережі з’явилося безліч мемів і жартів про подружжя Бекхемів. Саме подружжя знайшло цю ситуацію кумедною. Вікторія ще раз наголосила, що походить із «робочого класу».

«У глибині душі ми обоє поділяємо одні й ті самі цінності. Ми походимо з одного й того самого оточення. Наші сім’ї старанно працювали, щоб виростити нас. Мій батько заробив гроші, а потім збанкрутував. Ні Девід, ні я не народилися зі срібною ложкою у роті», – висловилася зірка в інтерв’ю журналу Elle Spain.

Девід у буквальному значенні носить Вікторію на руках. Фото: Getty Images

Девід у буквальному значенні носить Вікторію на руках. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *