Монатік постав в суді перед присяжними і опублікував застереження, щоб на цьому не спекулювали

Нещодавно співак Дмитро Монатік (MONATIK) повернувся до свого звичного саунду та танцювальних композицій, а також яскравих кліпів. Після прем’єри відео на пісню “Вічно танцююча людина”, 38-річний зірковий уродженець Луцьку випустив новий літній хіт “А що?”. Режисером виступила подруга Дмитра, яка зняла йому чимало кліпів, дворазова номінантка премії “Ґреммі” Таню Муіньо. Саме вона працювала над номером представниць від України на пісенному конкурсі “Євробаченні-2024” Alyona Alyona та Jerry Heil (посіли третє місце).

В новому відео Монатік постає перед судом присяжних. Спочатку вони йому аплодують, слідом засуджують і хочуть розлучити його з головною героїнею. Все це супроводжується запальними танцями, як в кліпах, коли Монатік був на піку популярності.

“Суспільний осуд переживав майже кожний, хто робив щось щиро та від усього серця. Проте артист залишається вірним собі і в фіналі відеороботи міцні почуття, сильне бажання та віра все одно перемагають розлуку і темряву. Зовсім не зухвало, а впевнено артист співає ці рядки усім присяжним: “А що? Якщо нам так хочеться”… Варто зазначити, що легкий вайб композиції переносить нас до чарівного міста Одеси. Цією метафорою у вигляді атмосфери міста артист хотів передати нерозлучні почуття: “Нехай ця пісня твою душу пестить, як Чорне море береги Одеси”, – йдеться в описі під відео.

Водночас, як стало відомо “Інформатор Україна”,  MONATIK, який вочевидь був готовий до гучних заголовків в пресі, а також того, що в мережі почнуть обговорювати можливі зміни в особистому житті, опублікував застереження. За словами Дмитра, дана відеоробота є частиною екранізації майбутнього мюзиклу. Ймовірно, артист зараз працює над створенням другої частини “Ритму”.

Увага! Будь ласка! Віднесіться до цієї роботи, як до екранізації одного з номерів майбутнього мюзиклу”, – написав Дмитро.

В першу ж годину після публікації кліпу свої лайки поставили співачки Віра Брежнєва, Злата Огнєвіч, Jerry Heil, фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна, шоувумен Маша Єфросиніна, новоспечений герой шоу “Холостяк”, ветеран війни Олександр Терен Будько та інші представники українського шоу-бізнесу.

Деякі коментарі під публікацією Дмитра Монатіка. Скриншоти: Instagram артиста

Деякі коментарі під публікацією Дмитра Монатіка. Скриншоти: Instagram артиста

Що повернуло Монатіка до танців

“На початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну я загубив, заховав танці й любов до них глибоко в собі. Не міг відчути їх необхідність більше. На другий рік зʼявилось дві ситуації, які пробудили їх. Перша – “Конотопська відьма” від режисера Івана Урицького в Театрі ім. Івана Франка. Друга – це “Кабаре”, яке Олена Коляденко та її команда втілила у життя у київському “Молодому театрі”. Після перегляду цих вистав я не міг заспокоїти минуле, яке просто виносило давно замкнені двері. Я згадав, що танці – це сонце, вони дарують вітамін D”? – зізнався напередодні Дмитро Монатік.

Співак подякував авторам цих робіт за те, що вони нагадали йому: танці – це мистецтво. Після цього артист оголосив кастинг в нову відеороботу, якою, і стала “А що?”. Кліп, до речі, знімали в Києві.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *