Мені ні копійки не перепадало: на річницю смерті Назарія Яремчука його діти влаштували ганебні розбірки

Напередодні, 30 червня, виповнилось 29 років з дня смерті Героя України, легендарного співака Назарія Яремчука. Втім в новинах його ім’я частіше з’являється з іншого приводу. Діти артиста, Дмитро (48 років) та Марія (31 рік) не порозумілись і через це спливли деякі фінансові питання відомої співочої династії.

Про це Інформатор-Україна дізнався зі сторіз Марії Яремчук в її Instagram, в якому вона вкрай рідко робить публікації.

Ще в травні з’явилась інформація, що представниця від України на “Євробаченні-2014” (посіла тоді шосте місце) народила первістка. Через те, що Марія веде переважно закритий образ життя (якщо порівнювати з іншими представниками шоу-бізнесу), деякий час цю інформацію не обговорювали. Днями старший брат Яремчук, Дмитро (виступає здебільшого з братом Назарієм) підтвердив, що сестра стала матір’ю.

За його словами, він та Назарій привітали Марію з народженням сина, але та не відповіла. Ба більше, Дмитро стверджує, що сестра ніколи не вітала ані його, ані Назарія з народженням їхніх дітей. Мовчати зірка “Євробачення” не стала і відповіла братові. За словами Марії, вона бачила Дмитра максимум 15 разів за своє життя.

“Пожалівся пресі, що я така погана “специфічна сестра”, не відповіла йому у Viber (я навіть не бачила, бо ним майже не користуюсь). І бачте, не привітала його, коли в нього народжувалися діти. Звідки я мала знати про це, Діма? Ми не спілкувалися ніколи. Чувак роки забирав все роялті з татових пісень, мені ні копійки не перепадало. А тепер я йому винна”, – заявила Марія.

Заслужені артисти України, Дмитро (праворуч) та Назарій Яремчуки. Фото:

Народні артисти України, Дмитро (праворуч) та Назарій Яремчуки. Фото: Instagram/yaremchuk_nazariy_dmytro

Також Марія окремо пройшлась по новинах щодо народження первістка. 31-річна співачка зауважила – вона вийшла на зв’язок, бо її “дістало”. “На горіхи” дісталося й медичному закладу, де народжувала Яремчук. За словами артистки, вони злили в пресу конфекційні дані.

Емоційне звернення Марії Яремчук. Скриншоти: Instagram/m_yaremchuk

Емоційне звернення Марії Яремчук. Скриншоти: Instagram/m_yaremchuk

Ім’я батька сина Марія не називає і не показує спільні фото з ним. Вже тривалий час, ще задовго до початку повномасштабної війни, в новинах писали – в Олександра Пономарьова роман з Яремчук. Брат Марії, Дмитро, не став стверджувати це і зазначив, що це малоймовірно. Співачка вперше прокоментувала ці чутки.

“Виявилось, що батько моєї дитини – Олександр Пономарьов з якогось переляку. Завдяки ствердним заголовкам навіть сусіди тепер нежартівливо питають: “А де Саша? Це правда?”. Аж незручно перед жінкою Саші, що вже казати про те, як це читати батькові мого сина”, – написала Яремчук.

Олександр Пономарьов та Марія Яремчук на сцені

Олександр Пономарьов та Марія Яремчук на сцені

Артистка звернулась до ЗМІ та попросила їх перед публікацією новин хоча б мінімально перевіряти інформацію та не хайпувати на приватній інформації.

“А в ідеальному ідеалі хотілось би, аби суспільство не просто поважало, а ще й захищало права матерів та їхнє здоров’я (психологічне зокрема)”, – підсумувала Марія.

Співачка Марія Яремчук

Співачка Марія Яремчук

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *