Любовні ігри Тейлор Свіфт на Багамах потішили оточуючих – фото

33-річна співачка зустрічається із 34-річним гравцем в американський футбол. Закохані намагаються якнайбільше часу проводити разом, попри взаємний щільний робочий графік. Нещодавно Тейлор і Тревісу вдалося побути вдвох на Багамах.

Виконавиця хіта Bad Blood та спортсмен влаштували романтичний день на пляжі. Тейлор заплела своє золотаво-русяве волосся в косу і відмовилася від макіяжу. Артистка одягла відверте бікіні лимонного кольору, що підкреслило її струнку фігуру та довгі ноги. Вона доповнила образ сонцезахисними окулярами. Келсі віддав перевагу комфортним шортам синього відтінку.

На пляж!

На пляж!

Спочатку футболіст та його обраниця прогулялися пляжем. Тейлор несла в руці прохолодний напій, який не випускала навіть коли купалася. Тревіс вирушив за нею. Вони сміялися, обіймалися та цілувалися.

Потім закохані вирушили на невелику прогулянку на яхті. Келсі галантно тримав келих Свіфт, поки вона забиралася на човен. Після катання вони позасмагали на піску, слухаючи музику. Ближче до вечора футболіст та співачка зібрали речі, обнялися та попрямували до готелю.

З напоєм купатися цікавіше

З напоєм купатися цікавіше

 Прихильники оцінили ніжні почуття Тейлор та Тревіса.

«Красиві, успішні та яскраві»;
«Закохані й не помічають нікого навколо»;
«Тейлор чарівна в цьому сонячному бікіні»;
«Вони дуже підходять одне одному»;
«Поцілунки в океані – що може бути романтичніше», – висловилися блогери.

Відпочивати теж треба вміти

Відпочивати теж треба вміти

Інсайдери повідомили, що попзірка та її бойфренд багато часу проводять у своєму особняку у Беверлі-Хіллз вартістю 25 мільйонів доларів.

«Вони насолоджуються вечорами кіно у своєму домашньому кінотеатрі, переглядаючи фільми та шоу, які вони пропустили», – повідомило джерело.

Завтра повторимо програму

Завтра повторимо програму

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *