Кремль готує неприємний подарунок для Пугачової на ювілей: пропагандист Бородін розколовся

Ще у вересня 2022 року міністерство юстиції рф внесло російського шоумена Максима Галкіна до списку фізичних осіб, які виконують функцію “іноземного агента”. Після цього його дружина, співачка Алла Пугачова , звернулась до Кремля, аби її також визнали так званим “іноагентом”. Втім весь цей час відповідну процедуру у рф не розпочинали. Після смерті (або вбивства) російського політика Олексія Навального в одній з в’язниць Пугачова процитувала деякі його фрази, після чого у рф почали активно визнати її “іноагентом”.

До цього Пугачова декілька разів приїздила в Москву на похорони друзів та у справах. Ба більше – на одній з траурних церемоній зустрілась з прессекретарем диктатора путіна Дмитром Пєсковим, який тоді сказав їй чимало компліментів. Втім все це в минулому. За словами пропагандиста Віталія Бородіна у рф почали процедуру визнання 74-річної Алли Пугачової “іноземним агентом”.

За словами голови федерального проєкту з безпеки та боротьби з корупцією в росії, він особисто звернувся до генеральної прокуратури з проханням надати цей статус Пугачовій.

“Повідомляю важливу новину. Прийшла відповідь від генеральної прокуратури росії на моє звернення. Почалася процедура визнання Алли Пугачової іноземним агентом, прокуратура просить міністерство юстиції росії визнати Пугачову “іноземним агентом”. Сподіваюся, органи контролю доведуть цю справу до кінця”, – написав у своїх соцмережах Бородін.

Зазначимо, що незабаром, 15 квітня, Алла Пугачова, святкуватиме ювілей. Їй виповниться 75 років. З цього приводу артистка, яка після початку повномасштабної війни переїхала з дітьми та чоловіком спочатку до Ізраїля, а потім на Кіпр, пообіцяла презентувати нові пісні. Вочевидь свій “подарунок” на ювілей Пугачовій готує і Кремль. Статус “іноагента” співачка може отримати вже незабаром. Зазвичай, міністерство юстиції рф оголошує нові імена в списку “фізичних осіб, які виконують функції іноземного агента” щоп’ятниці. День народження Пугачової – в понеділок. То ж цілком можливо, її визнають “іноагентом” 12 квітня.

Пугачова та Галкін з дітьми в Ізраїлі

Пугачова та Галкін з дітьми в Ізраїлі

Якщо Пугачову визнають “іноагентом”, то їй доведеться після всіх дописів в соцмережах робити допис, що цю інформацію поширює саме “іноагент”. За невиконання цього буде призначено суттєвий штраф. Хоча дивно – той самий Instagram заборонений у рф, але його ведуть навіть путіністи. Також обмежується підприємницька діяльність, користування банківськими рахунками, а віднедавна російським компаніям заборонили замовляти рекламу в “іноагентів”. Це суттєво вдарило по блогерах, для яких цей дохід був основним. Серед них, наприклад, інтерв’юери Юрій Дудь та Катерина Гордєєва. Остання через новий закон поставила свій проєкт на паузу.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *