Королівська родина знайшла заміну Кейт Міддлтон: вимушена відпустка принцеси може тривати до кінця року

Надій на те, що Кейт Міддлтон скоро повернеться до своїх обов’язків і взагалі з’явиться на публіці, вже не залишилося зовсім. Невблаганно наближається літо, а новини про стан здоров’я принцеси Уельської мало того, що бувають рідко, та ще й не найвтішніші. Не дивно, що Кенсінгтонський палац вирішив знайти тимчасову заміну принцесі, яка проходить курс лікування від онкологічного захворювання. Ім’я члена королівської сім’ї, який візьме на себе її громадські обов’язки, вже відоме.

Принцеса Беатріс

Принцеса Беатріс

Видання Life&Style повідомляє, що замість Кейт Міддлтон на кількох заходах з’явиться принцеса Беатріс, рідна племінниця Чарльза III (дочка його молодшого брата принца Ендрю) та дев’ята представниця британської королівської родини у черзі на престол. Інсайдер, з яким вдалося поспілкуватися порталу, зазначив, що Беатріс дуже рада допомогти Кейт і сподівається, що змогла б частіше виходити у світ, поки Міддлтон проходить лікування від тяжкого захворювання.

«Беатріс хотілося б, щоб це відбувалося на постійній основі. Вона почувається комфортно в центрі уваги та була б дуже рада стати королівською особою, яка активно працює», – поділилося джерело.

Принц Ендрю, батько Беатріс. Фото: Getty Images

Принц Ендрю, батько Беатріс. Фото: Getty Images

Що з Кейт Міддлтон?

В цей час принцеса Уельська знаходиться в оточенні рідних, а наступного тижня королівська родина вирушить у заміський будинок у маєток Сандрінгем. Про це The Daily Beast розповіли джерела.

Активній Кейт важко сидіти без діла. Фото: Getty Images

Активній Кейт важко сидіти без діла. Фото: Getty Images

За словами джерел та друзів британської королівської родини, Кейт Міддлтон, ймовірно, «не з’являтиметься на публіці до кінця року» і перебуватиме в «оточенні» рідних, при цьому продовжуючи проходити курс профілактичної хімієтерапії.

«Мені сказали, що щоденник Кейт за цей рік порожній. Нічого не заплановано. Вона може не з’явитися на публіці до кінця року», – розповів інсайдер.

Мало того, як передбачає The Daily Beast, Палац найближчим часом буде змушений виступити із заявою, щоб прояснити ситуацію з Кейт Міддлтон з метою уникнути поширення в Інтернеті теорії змови. Не виключено, що принцеса Уельська знову виступить із відеозверненням до публіки.

Навколо принцесі знову може розгорітися галас. Фото: Getty Images

Навколо принцеси знову може розгорітися галас. Фото: Getty Images

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *