Я не плакав: Кевіна Костнера обурили чутки про сльози, яких не було

Актор та режисер Кевін Костнер відреагував на повідомлення про те, що розплакався на Каннському кінофестивалі. Костнер обурився і заявив, що не було сліз. Про це він повідомив в ефірі шоу «Джиммі Кіммел у прямому ефірі». 69-річний актор дав зрозуміти, що був здивований такими чутками.

Нещодавно багато світових ЗМІ написали, що Кевін Костнер розплакався після прем’єри його фільму «Горизонти». Сам актора зізнався, що не плакав і описав свій стан.

«Насправді я на мить почав прокручувати своє життя назад. Я ніби повернувся до початку і запитав, як взагалі опинився в такому місці», – поділився думками актор та режисер.

Костнер та його син Хейс. Фото: Getty Images

Костнер та його син Хейс. Фото: Getty Images

Кевін заявив, що спостерігав за реакцією публіки та був задоволений такими оваціями, але не до сліз.

«Ні біса я не плакав. Не плакав», – висловився актор.

За інформацією ЗМІ, овації після показу картини тривали цілих 10 хвилин. Робота «Горизонти» стала п’ятою у кар’єрі Костнера як режисера. Портал People повідомляв, що актор звернувся до глядачів, витираючи сльози.

Був задоволений оваціями. Фото: Getty Images

Був задоволений оваціями. Фото: Getty Images

На фестиваль разом із сином

На прем’єру фільму «Горизонти» актор прийшов разом із сином. Костнер постав у елегантному образі, а 15-річний Хейс наслідував його приклад. Хейс Костнер дебютував як актор у батьковій картині. Він зіграв роль героя Кевіна у молодості. Голлівудський актор постав у білому штанному костюмі, який доповнив сорочкою в тон.

Подвійний удар. Фото: Getty Images

Подвійний удар. Фото: Getty Images

Син артиста теж одягнув білий костюм, але розбавив світлий ансамбль блакитною футболкою. Батько та син з гордістю позували разом для фотографів. На червоній доріжці з’явилася і Сієнна Міллер, яка також знялася у фільмі. Акторка склала зухвалий образ: вона обрала блейзер білого кольору, під яким у неї не було бра, і широкі джинси.

З Сієнною Міллер. Фото: Getty Images

З Сієнною Міллер. Фото: Getty Images

Кевін Костнер – багатодітний батько. У першому його шлюбі, із Синтією Сілвою, на світ з’явилися троє дітей: дві дочки та син. Від Бріджіт Руні артист має позашлюбного сина Ліама. У шлюбі з моделлю та дизайнеркою Крістін Баумгартнер з’явилися ще троє дітей: Кайден, Хейс та Грейс. У 2023 році дружина артиста подала на розлучення, пославшись на «непримиренні розбіжності». У лютому 2024-го скандальний процес було завершено. Крістін зізналася, що не намагалася налагодити стосунки з актором після розлучення.

Багатодітний батько. Фото: Getty Images

Багатодітний батько. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *