Кіану Рівз і його подруга некисло цілуються: дали фору молодим

59-річний актор та його 54-річна кохана побували на гала-концерті MOCA, який пройшов у Нью-Йорку. Голлівудський актор склав елегантний образ – одягнув сірий костюм, який доповнив стильним шарфом. Кіану Рівз та Александра Грант дозволили собі проявити романтичні почуття на публіці.

Супутниця Кіану обрала чарівне вбрання. Александра одягла бірюзову сукню з елегантними розрізами з боків і з глибоким декольте. Вбрання підкреслило точену фігуру художниці. Обранка артиста зібрала волосся у гарну вечірню зачіску, візажисти зробили їй мінімальний макіяж з акцентом на природну красу.

З акцентом на природну красу

З акцентом на природну красу

Закохані разом позували на червоній килимовій доріжці, а потім Кіану здивував багатьох, поцілувавши обраницю в губи та злегка обійнявши її за талію.

Несподіваний вчинок Кіану Рівза

Несподіваний вчинок Кіану Рівза

У Мережі почали обговорювати вчинок актора фільму «Матриця».

«Такі милі! Чуттєвий поцілунок»;
«Нічого собі, так несподівано від нього»;
«Які гарні, справжні та такі закохані», – написали блогери.

Справжні та закохані

Справжні та закохані

Актор «Джона Віка» та художниця перестали приховувати свої стосунки у листопаді 2019 року. Тоді вони дебютували на червоній килимовій доріжці. З того часу закохані нерідко виходять разом на радість прихильникам актора.

Виробнича травма

Наприкінці січня 2024 року Кіану Рівз з’явився на публіці з милицями та перев’язаною ногою. Люди гадали, чи справжня в актора травма, чи це реквізит, а він в образі. Лише нещодавно режисер Азіз Ансарі розкрив правду.

Зірка на милицях

Зірка на милицях

Виявилося, що у січні почалися зйомки комедії «Удача», в якій Кіану Рівз дебютував як режисер на пару з Азізом Ансарі. 59-річний актор виконав і головну роль у стрічці. Процес був у самому розпалі, коли Рівз спіткнувся і впав.

Прикре падіння призвело до травми – актору діагностували перелом колінної чашки. Щоправда, з візитом до лікаря голлівудський кумир вирішив почекати та продовжив зніматися. З травмою ноги він відіграв кілька дублів, а також збирався станцювати сальсу, але знімальна група, побачивши його стан, спромоглася відмовити героя бойовиків від такого подвигу.

«Він такий: “Я зроблю це!”. Ми відразу кинулися його відмовляти: “Кіану, заспокойся. Ми будемо танцювати сальсу, як тільки твоє коліно заживе”», – цитує режисера Daily Mail.

Самовідданий Кіану Рівз

Самовідданий Кіану Рівз  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *