Камалія вважає, що чиста за законами шаріату, але тут Захур порушив мовчання

Камалія вперше прокоментувала інформацію про її розлучення з Захуром. А також розповіла хто з ким живе та кому буде належати їх будинок під Києвом. Ще вона пригадала історію про її фото у соцмережах на якій її обличчя у синцях. Багато хто тоді вирішив, що це результат домашнього насильства. Співачка прокоментувала й це в і інтерв’ю “Люкс ФМ”. Але виявилося так, що подружжя трохи по різному коментує ці ситуації. Якщо співачка вважає. що вони розлучилися, то її чоловік Захур трохи іншої думки.

“Коли у шоубізнесі є інтрига, вона приваблює публіку і медіа. Тому питання нашого розлучення ми залишимо під інтригою. У нас прекрасні стосунки, краще й не вигадаєш. Ми живимо разом і коли я тут, і коли повертаємося з нашими дітьми. Нового кохання у мене не має і в неї, думаю теж, поки нічого”, – каже Захур. 

Захур вважає теперішні стосунки найкращими

Захур вважає теперішні стосунки з Камалією прекрасними

А от Камалія наполягає на тому, що вони розійшлися і цьому навіть є документальне підтвердження.

Ми були одружені за законом шаріату, за ним і розлучилися. Є офіційний документ, який це підтверджує. Але у нас ростуть діти і ми для них зразкові батьки. Ми дружимо і вважаємо, що це цивілізовані відносини. коли добрі й гарні стосунки та підтримуємо один одного. Захур живе з дітьми у Лондоні, які просто приїжджають до Києва і тоді ми всі живимо в одному будинку. Я до них теж їжджу в гості в Лондон і там ми теж живимо разом в одному будинку. Будинок тут, в майбутньому, буде належати нашим дітям. Майно ми ще не ділили і поки не плануємо. Чи є у мене нове кохання? Нехай це залишається секретом. Пропозиції вийти заміж я отримала неодноразово, але психологічно я зараз до цього не готова”, – коментує Камалія. 

Подружжя продовжує разом воховувати доньок Арабеллу та Мірабеллу, яким цього року виповнюється 11

Подружжя продовжує разом воховувати доньок Арабеллу та Мірабеллу, яким цього року виповнюється 11

Також подружжя прокоментувало інцидент. коли у мережі з’явилося фото співачки з синцями на обличчі. Багато хто вирішив, що у їхній сім’ї трапилося домашнє насильство. Але зараз обидва наполягають на тому, що ніякого побиття не було.

“Я не знаю, звідки взялися фотографії Камалії з побитим обличчям, але це не я. Можливо це був грим, не знаю, що це було. У будь-якому випадку це не я – не гримував і не бив”, – виправдовується Захур.

Камалія також каже, що фотографій з обличчям із синцями, невідомо звідки взялися і вони досі розбираються, як вони потрапили у соцмережі. 

“Мене ніхто не б’є, так що заспокоїтися”, – сказала Камалія на останок.    

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *