Журналісти викрили роль принца Гаррі та Меган Маркл у фейках проти Кейт Міддлтон

У Мережі набирає популярності рух, що викриває діяльність радикальних фанатів принца Гаррі та Меган Маркл Sussex Squad («Загін Сассексів»). Видання The Sun опублікувало розслідування, під час якого з’ясувалося, що саме представники цього загону масово розповсюджували теорії змови про «зникнення» Кейт Міддлтон. Також вони намагалися викрити представників палацу та всю британську королівську родину на брехні.

Найбільшу активність «інтернет-злочинців» зафіксували після публікації Кейт на честь Дня матері, її відео на виході з фермерського магазину та відеозвернення, в якому принцеса розповіла про свій діагноз. Саме тоді представники Sussex Squad активно розповсюджували інформацію, що всі кадри з Кейт – фейк, а також писали, що принцеса втекла або її вбив принц Вільям.

Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон

Ці користувачі також загрожували всім, хто висловлювався проти їхніх гіпотез або писав щось негативне про принца Гаррі та Меган Маркл:

«Вони кидаються на будь-яку публікацію, в якій критикують Гаррі та Меган або демонструється масова підтримка принца та принцеси Уельських»;
«У них є групи блокування, які стежать за тим, щоб усі блокували вас»;
«Вам не дозволяється згадувати про якісь невдачі чи невірні кроки, які могла зробити пара, інакше вас витіснять».

Вас витіснять

Вас витіснять

У нещодавно видаленому повідомленні на сторінці Sussex Squad один із прихильників Меган попередив:

«Якщо ви заходите на наші платформи, ви втрачаєте право на конфіденційність. Ми знайдемо вас, зателефонуємо вам на роботу, зв’яжемося з вашими сім’ями тощо. Спробуйте і побачите, що станеться».

Самі Гаррі та Меган також були в центрі багатьох кампаній у соціальних мережах. Багато користувачів Мережі, стурбовані владою, якої наділені члени «Загону Сассексів» й стверджують, що ця команда є скоординованою групою, діяльність якої схвалюють і підтримують особисто герцог і герцогиня Сассекські.

Гаррі та Меган

Гаррі та Меган

На думку більшості користувачів Мережі, Меган і Гаррі заохочували поширення чуток для того, щоб зруйнувати репутацію улюблениці британців Кейт Міддлтон та всієї королівської родини.

Справді, Кейт Міддлтон вже понад десять років залишається найпопулярнішим членом королівської родини: їй довіряють, британці поважають та захоплюються нею. Багато фанатів сім’ї впевнені, що цькування принцеси була частиною піар-стратегії Меган і Гаррі, які продовжують стрімко втрачати репутацію після переїзду з Великобританії до США.

Кейт – найпопулярніша персона королівської родини

Кейт – найпопулярніша персона королівської родини

Руйнувати образ доброї та милосердної Кейт Міддлтон вони почали ще після виходу мемуарів принца Гаррі «Запасний»: тоді Меган Маркл публічно звинуватила принцесу Кетрін у расизмі, жорстокості та зарозумілості.

Ці звинувачення сильно вдарили по Кейт: інсайдери з королівського палацу розповідали про те, що принцеса тяжко переживала поширення таких чуток. Наразі фанати Міддлтон упевнені в тому, що жорстока кампанія Меган і Гаррі відіграла далеко не останню роль у тому, що у принцеси діагностували онкологічне захворювання.

Спроба зруйнувати образ

Спроба зруйнувати образ  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *