Іво Бобул запитав дозволу дружини, щоб знову почати з Лілією Сандулесу

Минулого року в мережі з’явилась інформація, що через два десятиліття після розлучення Іво Бобул та Лілія Сандулеса знов об’єднаються в дует та поїдуть в турне містами України. Згодом ця інформація підтвердилась – концертна програма отримала символічну назву “Берег любові. Через роки”. Перший за понад 20 років спільний виступ пройшов 29 лютого в Рівному.

В інтерв’ю проєкту “ЖВЛ” 70-річний Іво Васильович розповів, що це була ідея його директорки Ірини. Водночас про бажання возз’єднатися в інтерв’ю цій програмі ще кілька років тому казала і Лілія Василівна.

“Іра, дійсно, дуже дякую. Бо, окрім того, що ідея, значить вона щось відчула теж, як ми, що людям потрібна зараз віддушину, ці слова, що в піснях наших”, – зазначила Сандулесу.

Лілія та Іво були разом понад 10 років та розлучились 2002 року. Їхні пісні в 1990-х мали чималий успіх та продовжують звучати на радіо та численних заходах нині. Нещодавно, наприклад, Іво Бобул разом з проєктом KOLABA презентував оновлену танцювальну версію хіта “А липи цвітуть”. Відео лише в YouTube набрало понад 8 млн переглядів. А цього року Лілія та Іво разом заспівають цю та інші композиції в столичному “Палаці Україна” та інших концертних майданчиках нашої країни

Після початку повномасштабної війни Лілія Сандулеса через Румунію поїхала до подруги в Ірландію. Там артистка вже думала потроху відходити від сцени, втім вирішила повернутися на Батьківщину. Вона дала декілька концертів в Сумській області, а тепер активно гастролює в спільному турі з колишнім чоловіком. Щодо своєї нинішньої дружини, Іво Бобул зазначив – 58-річна Наталія з розумінням поставилась до ініціативи спільного туру і зовсім не ревнує. До речі, фотографій з обраницею артист в соцмережах не публікує.

“Абсолютно нормально. Ніяких ревнощів, це робота. Треба для України зробити так. Каже: “Я не проти, будь ласка”. Я прийшов і сказав: “Наталі, ось у нас має бути такий план”. Вона каже: “Ви творчі люди – робіть, як потрібно”, – зізнався Іво Бобул.

Іво Бобул з дружиною Наталією

Іво Бобул з дружиною Наталією

Раніше артисти розповідали у своїх інтерв’ю, що в них обох імпульсивні сильні характери. То ж і на сцені, і в родині їм було складно. Втім часи в країні змінилися, і тепер Лілія та Іво хочуть підтримати земляків та зробити добру справу задля нашої спільної перемоги. Тому готові йти на компроміси, зауважила Сандулесу. Водночас Іво Васильович додав:

“Розумієте, всі секрети видавати неможливо. Не треба, щоб люди знали все. Ми є разом і на цьому все. Ми об’єдналися для творчості, щоб люди зрозуміли, як ти сказав (звертається до ведучого програми Тімура Мірошниченка. – Ред.), що бувають часи, коли треба сокири закопувати і робити щось цікаве, добре для людей, України. Все, баста”, – емоційно сказав Іво Бобул.

На відверте інтерв’ю зіркового дуету, яке за добу набрало 15 тисяч переглядів, позитивно відреагували користувачі соцмереж. В коментарях вони подякували Іво Бобулу та Лілії Сандулесу за повернення на сцену. Щодо дати великого київського концерту – знаменитості поки її не оголошували.

  • Дуже довго ми чекали на ваш дует. І Господь дав – дочекались. Співайте! Не лишайте сцени. Ви потрібні нам.
  • Я була на вашому концерті в Вінниці 2 рази, дуже задоволена. Дякую за ваші пісні.
  • Щиро дякую за відверту розмову. Ви найкращі, справжні! Співайте разом українському народу. Завжди рада слухати ваші пісні.
  • Легенди нашої естради. Я була нещодавно на концерті у Тернополі. Оце від того 06 березня живу ним і їхніми піснями, настільки зайшли в голову серце і душу. Золоті голоси.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *