Ірина Білик врятувала Юрія Горбунова від великої дурості: став би слабаком

Гостем нового випуску першого сезону української адаптації найпопулярнішого розважального проєкту Фінляндії Song Of My Life, “Пісня мого життя”, став телеведучий Юрій Горбунов. Разом з іншими знаменитостями він завітав до своєї дружини Катерини Осадчої, яка є ведучою цього проєкту. За правилами шоу гості загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені.

53-річний Юрій Горбунов загадав пісню “Нова” Ірини Білик, яка у важкий період життя надихнула його не здаватися і йти до омріяної кар’єри на телебаченні. На сцені композицію виконала фіналістка “Голосу країни-12” Карина Столаба.

Горбунов згадав 1990-ті, коли він працював режисером у столичному клубі “Голлівуд”. Юрій зауважив, що в той час Осадча тоді також працювала там моделлю. Але майбутня зіркова пара не знала одне про одного. За словами телеведучого, в той період в нього була сильна туга за домом, Івано-Франківськом, батьками й друзями. І це попри те, що він вже жив в столиці тривалий час після навчання в інституті. Горбунов думав повернутися додому та залишити амбіції розвитку кар’єри.

“У Києві я жив на кінцевій станції метро, від якої мені потрібно було добиратися ще й маршрутками до того дому, де я винаймав житло. Грошей не було. Я переходив з передніх дверей на задні, щоб не платити. Мені там три зупинки можна було проїхати, так щоб ніхто не підходив, не питався. І ось це відчуття відчаю, коли ти приходиш на роботу, і в тебе все всередині перекидається, було в моменті презентації альбому “Нова” Білик. Ми з нею познайомились” – розповів Горбунов.

CD-альбом

CD-альбом “Нова” Ірини Білик

Після презентації (альбом вийшов 1995 року) на столі залишився диск з альбомом Ірини Білик. Юрій вирішив прослухати композиції. Саме в треці “Нова” він знайшов такі необхідні для себе на той момент важливі слова.

“Почув, як людина співає: “Я нова, нова, в житті нова, відкидаємо все старе і йдемо вперед, нічого не боїмося”. Я так сам собі сказав, а чому ні. Тепер я аналізую, що то був такий момент, коли я б або зібрав свої речі, пів валізи й повернувся додому, або залишився б і пробував себе, ходити на кастинги, якісь озвучки фільмів, пробуватися на тєлєк. І я зараз розумію, що ця пісня дала мені силу і натхнення. Суперзірка Білик співає, що вона нова, встигла змінилися, а я здаюся, слабак? Ні, так не буде. І вона мене ось так надихнула“, – зазначив Горбунов.

Катерина Осадча, яка виховує з Юрієм двох спільних дітей, зазначила, що пройшло не так багато часу, як Горбунова затвердили на роль телеведучого в популярному на той час ранковому шоу “Підйом”. В червні 1999 року вийшов перший ефір програми. Співведучою Горбунова була Маша Єфросиніна, для якої це також стало дебютом на телебаченні.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *