Як сестри: Кейт Мосс з дочкою Лілою з’явилися на Тижні моди у Парижі

Зірка світових подіумів та глянців увійшла до списку найважливіших гостей на презентації Yves Saint Laurent у французькій столиці. Кейт зробила ставку на класичний чорний, одягнувши коротку шубку. При цьому вона не ризикнула викликати гнів зоозахисників, обравши модель зі штучного хутра.

Компанію вбранню склали відповідні тонкі колготки, класичні гостроносі човники на шпильці та крихітний золотий клатч. Мосс зробили гламурний макіяж з червоною помадою і зібрали волосся в гладкий пучок. З прикрас зірка фільму «Зразковий самець №2» обрала масивні золоті сережки та важкий браслет.

Кейт Мосс

Кейт Мосс

Деякі модні критики припустили, що Кейт одягла шубу на голе тіло, проте після показу вона скинула верхній одяг, під яким опинилися лаконічний чорний джемпер та шкіряні мікрошорти.

Ліла, як і мама, обрала образ total black. Модель-початківець одягла облягаючу сукню в підлогу з провокаційним вирізом на спині. Дівчина відмовилася від бюстьє і засвітила груди під прозорою тканиною. Вона також допустила модний конфуз, не зрізавши з нового вбрання етикетку, яка просвічувалася під час спалаху камер. Образ доповнили численні браслети на зап’ястях. Мама і дочка зайняли свої місця у першому ряді залу для глядачів.

Ліла Мосс

Ліла Мосс

Французький модний дім представив свою осінньо-зимову лінійку під час зіркової презентації на майдані Жака Рюфф у Парижі. Крім Кейт та Ліли Мосс на показі з’явилася ще одна nepo baby – Айріс Лоу. 23-річна дочка акторів Джуда Лоу та Седі Фрост також обрала аутфіт у чорному кольорі. Вона одягла мінісукню з атласу, яка оголила частину її грудей. Від спідньої білизни представниця зіркової родини також відмовилася. Компанію вбранню склали химерна шапочка льотчика, рукавички та класичні туфлі на шпильці, повідомляє Daily Mail.

Айріс Лоу

Айріс Лоу

На килимовій доріжці помітили також Лілі Коллінз із чоловіком Чарлі Макдавеллом, Олівію Уайлд, Ельзу Госк, Зої Салдану, Джорджію Мей Джаггер, Зої Кравіц, Єву Герцигову та інших зірок fashion-індустрії, кіно та шоубізнесу. Примітно, що багато модниць відмовилися від спідньої білизни та сміливо демонстрували бюст у напівпрозорих сукнях та топах.

Єва Герцигова

Єва Герцигова

Вихід Лінди

На шоу Yves Saint Laurent також з’явилася Лінда Євангеліста. Вона зробила гладке природне укладання і нанесла ніжний макіяж з акцентом на сяючий тон і ягідний блиск для губ. 58-річна супермодель віддала перевагу образу total black – напівпрозора мінісукня з високим коміром, об’ємне стильне пальто з великими ґудзиками, щільні колготки та елегантні туфлі на невеликому підборі.

Лінда Євангеліста

Лінда Євангеліста

Євангеліста завершила ансамбль лаконічними діамантовими сережками та масивними каблучками. Вона тримала невеликий прямокутний клатч. Лінда впевнено позувала фотографам і посміхалася, демонструючи струнку фігуру та довгі ноги.

Прихильники Лінди оцінили її зовнішній вигляд.

«Схудла і помолодшала, має чудовий вигляд»;
«На 10 років молодша»;
«Лінда сяє і зовні, і внутрішньо»;
«Впізнаю колишню Євангелісту»;
«Міс Елегантність», – висловилися блогери.

Компанію Лінді склала Карла Бруні

Компанію Лінді склала Карла Бруні

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *