Ганьба товстухи: Кейт Вінслет прощалася з кіно через зайву вагу

Голлівудська зірка з британським корінням прокинулася світовою знаменитістю після виходу фільму «Титанік» у 1997 році. Проте раптова слава принесла із собою й неприємні наслідки. Кейт розглядали «під мікроскопом», із задоволенням обговорюючи її особливості та вади.

«Я, звісно, була вдячна. Мені було трохи за 20, і я змогла б орендувати квартиру. Але я не хотіла, щоб за мною стежили буквально цілодобово», – зазначила Вінслет.

Неприємні наслідки слави

Неприємні наслідки слави

Акторка довгі роки страждала через фетшеймінг (цькування через зайву вагу). Тоді ще не був розвинений рух бодипозитив. Жінки в індустрії кіно та розваг повинні були відповідати певним стандартам, в які Кейт не вписувалася.

«У ті часи було багато випадків ганьби товстухи. До актрис ставилися неймовірно критично, і мені довелося зіткнутися з цим. Це було дуже несправедливо. Були ситуації, коли це було дуже тяжко. І я думаю про ті моменти, коли мені доводилося ніби говорити: “Я збираюся бути собою. Так, у мене є вади. Але я така, яка я є”», – розповіла артистка.

Я така, яка є

Я така, яка є

Власниця премії «Оскар» запевнила, що багато чого змінилося з того часу, як вона розпочала кар’єру в Голлівуді. Сьогоднішнє покоління акторок зовсім інше. У них набагато менше комплексів через свою зовнішність та фігури.

«Знаєте, справді цікаво, як сильно змінилася індустрія. Жінки мають голос. Вони навчаються триматися за нього. Вони можуть постояти за себе. Вони знають, що вони є важливими. Вони чогось варті. Вони чудові разом. Це захоплюючий час для молодих акторок, які приходять у таку величезну індустрію, як ця, але відчувають підтримку. Ситуація так сильно змінилася, і це чудово», – повідомила зірка у шоу Хода Котба.

В той самий час актриса заявила, що громадський тиск після виходу «Титаніка», де вони з Леонардо Ді Капріо зіграли закоханих Джека та Роуз, було настільки великий, що вона впала в депресію і навіть думала про те, щоб піти з професії.

Думала про те, щоб піти з професії

Думала про те, щоб піти з професії

У новому інтерв’ю володарка іменної зірки на Алеї слави у Голлівуді також зізналася, яку пораду дала б собі у той період із висоти життєвого досвіду.

«Я відчувала, що маю виглядати певним чином чи бути чимось певним. Оскільки втручання ЗМІ було таким значним, моє життя було просто жахливим. Я б, напевно, сказала собі: “Просто продовжуй йти, просто продовжуй йти, просто продовжуй йти”», – зазначила Вінслет.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *