Як молодята: Річард Гір з’явився на червоній доріжці з дружиною, яка молодша за нього на 33 роки

74-річний володар «Золотого глобуса» зачарував прихильників рідкісним виходом у компанії 41-річної дружини Алехандри Сільва. Пара прибула до центру Нью-Йорка, щоб з’явитись на благодійному заході City Harvest Gala 2024. Річард мав бездоганний вигляд у світло-блакитній сорочці без краватки, темно-синьому костюмі та черевиках із чорної шкіри.

Алехандра зробила ставку на безпрограшний total black. Вона одягла корсетну сукню на тонких бретельках з прозорим ліфом і багатошаровою мереживною спідницею довжиною до щиколоток. Наряд підкреслив струнку фігуру обраниці актора. Образ доповнили сріблясті босоніжки на шпильці та відповідний клатч.

Total black

Total black

Алехандрі зробили гламурний вечірній макіяж із тінями у відтінках шоколаду, стрілками, густим шаром бронзатора та рум’ян, а також нюдовою помадою з глянцевим блиском. Її волосся поклали пишними кучерями й залишили обрамляти обличчя з проділом набік. Дружина Гіра продемонструвала набір прикрас, якому можна позаздрити – вона одягла сережки-канделябри з білого золота з діамантами та масивне намисто. Ефектна іспанка також продемонструвала кілька браслетів на обох руках та талісман із червоної нитки, що захищає від негативної енергії.

Пара рідко виходить у світ, тому її поява нагадала вечір з побаченням. Річард міцно обіймав обраницю за талію, а вона з усмішкою дивилася на нього закоханими очима.

Закоханими очима

Закоханими очима

Актор мав цілком бадьорий вигляд. У 2023 році Гір заразився пневмонією під час сімейного відпочинку в Мексиці. На щастя, хвороба протікала у відносно легкій формі. За кілька днів Алехандра вийшла на зв’язок і повідомила, що чоловік практично одужав. Він зумів приєднатися до дружини на вечірці на честь її 40-річчя.

Бадьорий Річард Гір

Бадьорий Річард Гір

Пара нещодавно відсвяткувала шосту річницю весілля – Гір та Сільва пов’язали себе узами шлюбу на приватній церемонії у квітні 2018 року. Подружжя має двох дітей – 5-річного Олександра та 4-річного сина, ім’я якого вони не розголошують. У артиста також 24-річний син Гомер від колишньої дружини Кері Лоуелл, з якою він був одружений з 2002 по 2016-й. Річард мав чотирирічні стосунки з топмоделлю Сінді Кроуфорд, яка молодша за нього на 17 років.

Через шість років після весілля

Через шість років після весілля

Благодійний захід організував Тей Діггс, він був присвячений Алексу Коену та Джону Ледженду, які зібрали велику суму на забезпечення продовольчої безпеки в Нью-Йорку.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *