Я дуже задоволена: Тіна Кароль показала свого молодого фаворита

На тлі скандалу з молдавським співаком Дан Баланом, з яким Тіні Кароль приписували роман на зйомках шоу “Голос країни”, співачка презентувала нову композицію з одним зі своїх фаворитів. При чому назва треку доволі провокативна – “Стерва”. Обранцем Тіни став 22-річний уродженець Івано-Франківської області Олег Шумей, більш відомий як SHUMEI.

За словами творчого дуету, нова пісня – це історія про пристрасне кохання, без якого міцні та стійкі відносини неможливі. Образи, ревнощі та скандали – це лише перешкоди на шляху до міцного, щирого та справжнього кохання, запевняють Тіна та Олег.

“SHUMEI – найбільш перспективний артист нового покоління в Україні. Його унікальний тембр не можна сплутати з будь-яким іншим голосом у світі. Хрипота та мужність його вокалу надали цій композиції крутого змісту. Я дуже задоволена цією співпрацею”, – зізналась Тіна Кароль.

Пісню “Стерва” написала сама Кароль. Для втілення змісту вона шукала партнера для дуету. Вибір пав на Олега, з яким в 39-річної артистки вже був контакт. Саме він нещодавно переспівав українською мовою хіт Тіни Кароль “Выше облаков”, при чому робив це і на концерті знаменитості.

“Працювати з Тіною було задоволенням. Тіна – людина, яка захоплює тебе з першої зустрічі. Її можна описати багатьма словами, але її основною якістю, яка мене вразила, є її простота та людяність, якми, на жаль, не всі володіють”, – розповів SHUMEI.

Разом з премʼєрою, Кароль випустила новий альбом “Троянди”, в який увійшли раніше випущені хіти та нові пісні. Зйомки кліпу на трек “Стерва” проходили на Львівському залізничному вокзалі. Історію палкого кохання втілили блогери Богдан Шелудяк та Юлія Свіжинська. А режисеркою виступила Ната Курган, яка раніше знімала відео для Тіни Кароль на її пісні “Не святі” та “Троянди”.

“Він (залізничний вокзал. – Ред.) відрізняється від київського, такий старовинний. Тож картинка вийшла величною! На другий день ми були в депо і знімали у вагоні, який катали туди-сюди, аби в глядача з’явилося відчуття, що ми їдемо в потязі. Такий вам залаштунковий секретик. По-друге, мені сподобалось, що ми з Юлею грали, скажімо, окрему від пісні лінію кліпу – історію, як би я назвав, нездорового кохання. Знаєте, коли люди наче кохають одне одного, але шукають собі купу проблем: сердяться, сваряться, але врешті миряться й любляться. Та цей кліп дуже пасує пісні, я вважаю. Адже вона надзвичайно емоційна й чуттєва”, – розповів Богдан Шелудяк (Буше), який замінив волонтера Сергія Притулу та став співведучим Лесі Нікітюк в шоу “Хто зверху” на “Новому каналі”.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *