Я дуже шкодую: каяття зірки шоу Голос країни довело до сліз Катерину Осадчу

31-річна співачка KOLA (справжнє ім’я Анастасія Прідіус) стала гостею нового випуску проєкту “Пісня мого життя” із ведучою Катериною Осадчою. За правилами проєкту, зіркові учасники загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені. Учасниця “Голосу країни” загадала легендарний трек Тараса Петриненка “Україна”. Його на сцені виконав учасник одинадцятого сезону цього талант-шоу Володимир Хоменко.

Зіркова уродженка Харкова зізналась, що цю композицію вона вперше почула по радіо, коли їй було 6-7 років. Це сталося в хаті її вже померлої бабусі.

“Саме тоді я зрозуміла, наскільки сильно музика може викликати відчуття. Вона мене підняла з ліжка. Я стала біля підвіконня і побачила малину в садку, полуницю, аґрус, гусей. Завдяки цій пісні в моєму серці залишився величезний спогад про бабусю, її хату, якої, на жаль, вже немає. Я дуже шкодую, що, коли була підлітком, перестала спілкуватися з бабусею. Мені здавалося, що це неважливо, я маю інші справи. Тільки зараз я відчуваю, наскільки мені не вистачає бабусі”, – розповіла KOLA.

Анастасія Прідіус (KOLA) з бабусею

Анастасія Прідіус (KOLA) з бабусею

За словами Анастасії, яка до речі під час повномасштабної війни вийшла заміж, вона присвятила окрему пісню бабусі. Їй вона не приділяла часу та уваги, тому що воліла проводити час із друзями.Так з’явився трек “Ба” – була наша перша робота з музичним продюсером (зокрема гурту Kalush Orchestra), тренером останнього сезону шоу “Голос країни” Іваном Клименком.

“Я дуже вірю, що вона почула цю пісню. Якщо ваші дідусі та бабусі ще живі, будь ласка, приділяйте їм більше уваги. Вони цього вартують. Ці люди дуже цінні в нашому житті. Особливо важливо дзвонити. А я не дзвонила“, – зізналась співачка.

Ця історія розчулила Катерину Осадчу, яка рідко дозволяє собі емоції на публіці. Дружина телеведучого Юрія Горбунова не змогла стримати сліз. 40-річна уродженка Києва зауважила, що в неї поки що жива бабуся. Осадча зізналась, що часто ловить себе на думці, аби не забути зв’язатися з нею та запитати, як в неї справи.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *