Хитромудрі костюми і бюстгальтери за мільйони доларів: покази мод Victoria’s Secret повертаються

Компанія з виробництва спідньої білизни Victoria’s Secret оголосила, що повернеться до програми без зазначення конкретної дати, а також анонсувала деякі зміни у форматі заходу. Цей показ мод відомий своїми розкішними декораціями, хитромудрими костюмами та бюстгальтерами вартістю в мільйони доларів. На показах Victoria’s Secret можна було побачити найвідоміших супермоделей світу: Адріану Ліму, Наомі Кемпбелл, Беллу Хадід. Крім того, на показах виступали зірки музики, такі як Ріанна, Тейлор Свіфт, Джастін Бібер.

Про це розповів представник компанії Victoria’s Secret Reuters:

«Показ Victoria’s Secret Fashion Show 2024 надасть саме те, що вимагають наші клієнти: гламур, подіуми, мода, веселощі, крила, розваги… Все через сучасну призму відображає динамізм нинішнього часу».

Белла Хадід на показі Victoria's Secret, 2017 рік. Фото Getty Images

Белла Хадід на показі Victoria’s Secret, 2017 рік. Фото Getty Images

У 2019 році відома компанія спідньої білизни скасувала показ, заявивши, що «важливо розвивати маркетинг Victoria’s Secret». У той час компанія зіткнулася з низкою проблем, включаючи падіння продажів, тиск з боку інвесторів і критику застарілого іміджу бренду. Звучала також критика, що продукція компанії підходить не на всі форми тіла. До того ж скасування шоу відбулося на тлі скандалу через зв’язок колишнього генерального директора бренду Леса Векснера з Джеффрі Епштейном, звинуваченим у торгівлі неповнолітніми дівчатами з метою сексуальної експлуатації.

У 2021 році продажі спідньої білизни продовжили знижуватися. Після призупинення виступу у листопаді 2019 року Victoria’s Secret випустила документальний фільм під назвою «Світове турне Victoria’s Secret» на Amazon Prime.

Адріана Ліма на показі Victoria's Secret, 2018 рік. Фото Getty Images

Адріана Ліма на показі Victoria’s Secret, 2018 рік. Фото Getty Images

Живі покази Victoria’s Secret проходили з 1995 до 2018 року. Пік популярності припав на 2000-ті, шоу принесло славу моделям, яких називали «ангелами», але згодом покази з напівголими худими дівчатами стали відставати від тренду на інклюзивність. Раніше топменеджери Victoria’s Secret неодноразово заявляли, що «Шоу ангелів» рано чи пізно повернеться, але захід щороку відкладався, оскільки в компанії шукали нові шляхи розвитку бренду.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *